פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שלום אני חדש בפורום (לא באתר) ורציתי לשאול האם רק ויסטה יפעיל כרטיסי מסך תומכי DX10 אם כן אז אכלתי אותה מקווה שתענו לי מהר. תודה ;)
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הוא תומך כרטיס מסך התומכים DX10,אבל זה לא אומר שהוא לא תומך בכרטיסי מסך שתומכים אך ורק ב-DX9.איזה כרטיס מסך יש לך?בתודה,MuTaTiOn.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לפי כל המאמרים/ביקורות שאני קראתי,אני יודע שרק Vista תומך ב-DX10.אם זה לא נכון תידעו אותי...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים כרגע אתה צודק.אבל אולי MS יישברו ויוציאו DX10 גם ל- WinXP, לא סביר, אבל למה לא לשמור על אופטימיות בשעת לילה מאוחרת?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אם הבנתי נכון את השאלה שלך, אין לך סיבה לדאוג. נכון, רק בויסטה אפשר להתקין DX10, אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להשתמש בכרטיסים החדשים ב-WinXP. הם פשוט ישתמשו ב-DX9, אבל עדיין יפעלו. אבל אולי MS יישברו ויוציאו DX10 גם ל- WinXP ממש קשה לי להאמין שזה יקרה. זה הרי ידפוק להם עוד יותר את המכירות הממילא איטיות של הויסטה אבל למה לא לשמור על אופטימיות בשעת לילה מאוחרת?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים פותח הת'רד, ברוך הבא למערכת הפורומים. אתה מוזמן לקרוא את חוקי הפורום בהקדם האפשרי - הכותרת שלך לא עניינית ולפיכך עוברת עליהם. עד שתשנה אותה בעזרת כפתור ה- הת'רד יינעל. יום נעים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.