פורסם 2007 באפריל 2918 שנים על הלוח יש את הפינים לחיבור הUSB אבל איזה כבל הולך לאיזה פין?תודה מראש SA_KA
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אם הקונקטור של הפנל הקדמי, לא בא כגוש אחד, אלא כאוסף קונקטורים של פינים בודדיםאתה תזדקק לספר של הלוח אם שלך, כדי להתאים פין פין לקונקטור שעל הלוח..על כל קונקטור רשום שם כלשהוא, פשוט תתאים אותו לפין המתאים בלוח ע"פ הספרבהצלחה
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר את הספר יהיה קצת בעיה למצוא אבל אני יסתדר כבר את המתח לא תיהיה בעיה למצוא נראה לי אבל אני מפחד לשחק בזה לא לשרוף תלוחטוב תודה בכל מקרה
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים לא חייב את הספר.. בד"כ כתוב על לוח האם מזה כול פין ופין.. תפתח ותבדוק.בכול מקרה, אין לי מושג איך הגעת לפורום "אלקטרוניקה ומודינג" אבל שיהיה..
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים גם אם אין לך תלוח חפש את הMANUAL ברשת (באתר של היצרנית)..וקשה לי להאמין שתשרוף את הלוח בגלל החיבור USB (גם אם תטעה בחיבורי המתח)..
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים ^ לא בהכרח .. אני לא חיברתי נכון .. בלוח ASUS הישן שלי .. הוא לא נשרף .. אבל היו כמה נקודות שרופות על הלוח אם ונדפקתי עם יציאת USB אחת בלבד
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר תשבות כמו תפתח ותבדוק זה ברורהמחשב שלי מפורק עכשיו בגלל מודינג שאני עושה לו ופשוט נתנו לי יציאה כזאת אבל על הלוח יש חיבור ל3 USB נוספים אבל לא רשום מזה כל פיןאני יחפש באתר של היצרנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.