פורסם 2007 במאי 618 שנים כי בניגוד אליכם, לפרקליטות היו ראיות יותר מבוססות, ומה לעשות שלפי הראיות של הפרקליטות הדברים שהיא עשתה הם לא כאלה חמורים.
פורסם 2007 במאי 618 שנים השב"כ חפר,חפר וחפר-בסוף תפר לה תיק.שנתיים מאסר.אני לא נמנע על מעריצי פחימה,אבל האשמות באמת לא כאלו חמורות.אבל שזה לא יפריע לכם
פורסם 2007 במאי 618 שנים כן נכון, אם מישהו חשב/אמר/עשה משהו שאנחנו לא אוהבים בואו נוציא אותו להורג בלי שום משפט.לא מזכיר לך במקרה כמה משטרים מסריחים כמו לדוגמא צפון קוריאה ואירן
פורסם 2007 במאי 618 שנים כן נכון, אם מישהו חשב/אמר/עשה משהו שאנחנו לא אוהבים בואו נוציא אותו להורג בלי שום משפט. לא מזכיר לך במקרה כמה משטרים מסריחים כמו לדוגמא צפון קוריאה ואירן למה ההודעה שלך נשמעת כאילו כבר לקחת מספר? :
פורסם 2007 במאי 718 שנים באמת שאין לשפוט את חומרת מעשיה של טלי פחימה לפי זמן המאסר שקיבלה.אסור לשכוח שזו מדינת ישראל, מדינה שבה אנשים שרוצחים משפחה שלמה בתאונת דרכים אחרי ששתו ג'ריקן וודקה יוצאים מהכלא אחרי 3 שנים, מדינה שבה אנס ילדות קטנות מקבל 6 שנים בכלא ששנה מתוכן מרוצה במקביל לעונש קודם.הסיבה האמיתית לעונשה הקל של טלי פחימה היא לא פשעים קלים, אלא מערכת משפט שמאלנית וחסרת עמוד שדרה.
פורסם 2007 במאי 718 שנים הסיבה האמיתית לעונשה הקל של טלי פחימה היא לא פשעים קלים, אלא מערכת משפט שמאלנית וחסרת עמוד שדרה.אותה מערכת שזיכתה את בשארה בשם הדמוקרטיה.ומה זה עזר לה?
פורסם 2007 במאי 718 שנים תפסיקו לזרוק שטויות.הוכחות,מה היא עשתה?הזדיינה עם רוצח?אוי אוי אוי.גם לריסה הזדיינה עם רוצח.משום לה,אף אחד לא זרק אותה לכלא
פורסם 2007 במאי 818 שנים תהרגו אותי, אני לא מבין איזה אינטרס יש לאנשים להגן על אישה שמוכרת את המדינה שלה?ועוד אנשים שגרים כאן.דחילק היא הואשמה ונגזר עליה גזר דין-מה עוד אתם צריכים שהיא תלך הביתה שלכם ותכריז אני שונאת את המדינה שלי ואני אוהבת להרוס אותה?
פורסם 2007 במאי 818 שנים אף אחד לא מגן על טלי פחימה, אני מנסה להגן על ישראל מפני אנשים שמעוניינים להפוך אותה למשטר דיקטטורי חשוך.
פורסם 2007 במאי 818 שנים תהרגו אותי, אני לא מבין איזה אינטרס יש לאנשים להגן על אישה שמוכרת את המדינה שלה?ועוד אנשים שגרים כאן.דחילק היא הואשמה ונגזר עליה גזר דין-מה עוד אתם צריכים שהיא תלך הביתה שלכם ותכריז אני שונאת את המדינה שלי ואני אוהבת להרוס אותה?אלוהים ישמור,זה רק מראה עד כמה החברה הזאת הדרדרה.במה היא מכרה את המדינה שלה?תעשה טובה.האשמה היחידה שלה היא שדעתה מחוץ לקונצנזוס הישראלי.וכשאתה מחוץ לנוקצנזוס,אתה בוגד,גיס חמישי ועוכר ישראל..אני עדיין מחכה לשמוע במה היא מואשמת.היא שכבה עם זביידי?אוי אוי אוי.כמו שציינתי מקודם,גם לריסה הזדיינה עם יגאל אמיר.ו..?כתב האישום כנגדה הוא פשוט מגוחך לעומת מסכת העינויים שהיא עברה,ואתה יודע מה הכי עצוב?שהאזרחים במדינה הזאת ממשיכים לקבל את גרסת המדינה,ומסרבים להאמין שבמדינת ישראל 2007 מדינת ישראל הנאורה והמערבית,יכולה לתפור תיק לבן אדם.אני לא נמנע על מעריצי הגברת פחימהטוב,זה מה שנהיה מהחברה שלנו.הייל ליברמןואתה רוצה לראות יהודים שאוהבים להרוס את המדינה?לך ליישוב היהודי בחברון,מקום בו גדוד שלם שומר על 500 פסיכים.אם אתה רוצה עוד קצת טירוף,תרחיק לגבהות..אלו האנשים שבאמת הורסים את המדינה.אבל הם חלק מהקונצנזוס
פורסם 2007 במאי 818 שנים הסיבה האמיתית לעונשה הקל של טלי פחימה היא לא פשעים קלים, אלא מערכת משפט שמאלנית וחסרת עמוד שדרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.