פורסם 2003 בינואר 2122 שנים היאני כבר ממזן רציתי לבנות\לקנות פאן באס כי יש לי 2 מאווררים מאוד מרעישיםעכשיו ניתקלתי במוצר היפה הזה במחיר די סביר 133 שקליש לי 3 שאלות:1)האם ניתן לחבר מאוורר של היטסינק לנקסוס? זה חיבור של 3 פינים-מאוורר שעל הוולקנו 6CU+2)האם החיבורים למאוררים הם חיבורי מולקס כמו שמחברים מאוורר לספק?3)אני רוצה לשמוע חוות דעת ממי שיש לו את הנקסוס לטובה ולרעה
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים 1) ניתן לחבר את המאוררים של ההיטסינק לנקסוס מכיוון שהחיבורים שלו הם לא חיבורי מולקס אלא חיבורי 3 פינים.2) גם לכך יש פתרון, עם הנקסוס באים מתאמים מ 3 פינים ל 4 פינים.3) בכל העולם הנקסוס מקבל ביקורות מצויינות בעיקר בגלל העיצוב המקצועי שלו, מומלץ שתקרא reviews עךל המוצר באינטרנט. כמו כן אם יש לך מארז עם דלת כמו האנרמקס - אתה יכו להרגע הנקסוס נכנס בלי להתנגש בדלת.
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהיש לי שאלה יש לי מאוורר 120 ממ שאני רוצה קצת להשקיטויש לו חיבור מולקס כמו של הספקאיך ניתן יהייה לחבר אותו לנקסוס?אתה מכיר מקום שמוכר אותו בפחות מ133? אם כן שלח לי הודעה לפרטי
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים המחיר שציינת הוא טוב מאד.והנקסוס בא עם מעבירים. אתה מחבר מולקס מצד אחד וחיבור 3 פינים (שמתחבר לנקסוס ) מהצד השני.
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר אני לא רוצה לעשות פרסום אבל מצאתי בפנXה ב133 שקלמשהו יודע אם ניתן לקנות שם גם את הפאנל בצבע כסף?ואם משהו יודע על מקום יותר זול שישלח לי הודעה לפרטיתודה
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים מחבר עוד שאלה קטנהאני רוצה לחבר את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ שלי לנקסוס והשאלה שלי היאהאם יהייה ניתן לנטר את המהירות אחרי שחיברתי לנקסוס?כי אני לא רוצה להגיע למצב שהמעבד ישרףאו אולי יש פתרון אחר
פורסם 2003 בינואר 2122 שנים יופי של מוצר- הבאתי אותו מחו"ל באופן פרטי ואני מאוד מרוצה אפשר לחבר אליו כל גודל של מאוורר (עד 18 וואט שזה המוןןןן) בלי לדאוג בכלל. אין לו ניטור מהירות, בשביל זה צריך להוציא חוט נפרד ללוח. (לפצל את הניטור מהירות ואת הזרם חשמל עצמו לשני חיבורים שונים כאשר רק הזרם מחובר לנקסוס) החסרון היחד שאני יכול לחשוב עליו הוא מעניין זמיזום קטן שמופיע כאשר מורידים את המהירות של המאווררים, ממש לא נורא, ובוקשי מורגש אבל קיים. עכשיו הבעיה אצלי זה הרעש של הארד דיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.