עבור לתוכן

2.1 למחשב עד 1000 ש"ח, באס עצום

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה מערכת למחשב, 2.1 כאמור, עם איכות סאב מעולה, שהבאס יהיה נקי ועמוק, איכותי ללא פשרות...

מתחבר יש למחשב, לכרטיס קול OB...

המון מוזיקה, סרטים...

משחקים גם אבל פחות, שוב מה שחשוב הוא הבאס...

תודה לעוזרים...

Aviko

פורסם

כל כך קשה לפתוח את הFAQ?

500~700 ש"ח

ישנן מספר מערכות מסידרת I-trigue של קריאייטיב (3200, 3300, 3400), ה- Z3 וה- Z4 של לוג'יטק, ה4121 של אלטק- לנסינג, אך המומלצים ביותר (לפי מספר חוות דעת של אנשים בעלי שמיעה טובה במיוחד Smiley) הינם הJBL אנקאונטר. אם אתם מחפשים עיצוב מיוחד, אז יש את הספוט והספירו של JBL, שהם ברמה של הקריצ'ר, אבל נראים פשוט מהמם!

700~1200 ש"ח

ההרמן- קרדון soundstick נראים מדהים, ונשמעים בכלל לא רע, אבל לפחות מבחינת הסאונד לא מצדיקים את המחיר (לפחות עד שהם לא יירדו מה750 ש"ח לפחות).

קריאייטיב I-trigue 3600

אלטק לאנסינג FX 4021

לוג'יטק Z-2300- רמקולים עוצמתיים ופשוט טובים, שלפי דעתי, כל עוד הם במסגרת התקציב הזה (נגד, עד 1100 ש"ח), הם מערכת משתלמת מאוד.

המודגשים בחלק של ה500~700 וכל ה700~1200 שווים שמיעה.

ויש שם גם לינק להשוואה בין כמה מערכות...

פורסם

למי מה ששמעתי, הZ3 ממש ממש קקה

פורסם

הם לא בדיוק "ממש" קקה... הסאב שלהם יחסית סביר... והZ4 אמור להיות סביר בשביל ~700 ש"ח... אפשר גם לשמוע את הHK, אבל אם הם עולים יותר מ100 ש"ח יותר מהZ4 (יותר מ800 ש"ח) הם לא יהיו משתלמים לפי דעתי...

כמובן שעדיף הZ2300 (לפי דעתי), אבל הם קצת מעל לתקציב אז... לשיקול הלקוח;)

בכלל, מו שכתבתי, כל המערכות האלה שוות שמיעה לפני הקנייה... לכול אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה...

פורסם

ישנה התעוררות בשוק המערכות למחשב

ה Z2300 ירדו 400 שקל בשנה

מוצר שווה קניה

פורסם

אני זוכר שהם היו יותר זולים מהHK, [שעלו 989 או משו כזה], מוזר מאוד. כניראה שגם המלאי של אלה מתחיל להגמר [כמו הZ55]

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אקח אותם, עוד הצעות?

תודה

פורסם

קח בחשבון שהכרטיס קול "יהרוס" לך את הסאונד.

פורסם

אני לא מבין אותכם

במחיר כזה אתם יכולים לקנות רמקולים 300 וואט חמודים ולחבר אליהם מגבר

כנ"ל ל150 וואט 220 וואט וכ'ו כי באלף שקל אפשר להשיג משהו הרבה הרבה הרבה הרבה יותר איכותי מסאב ו2 רמקולים פצפונים!

וגם זה יוכל לשמש אותכם לטלויזיה מערכת קולנוע וכו'.

פורסם

300 וואט 250 או 150 וואט אלה נתונים ריקים מתוכן ממשי!

הם לא מעידים בשום מצב על איכות המוצר.

הדבר היחידי שהן מצינים זה, באיזו רמת הספק שהרמקול יקבל מהמגבר, הוא ישרף, וגם זה לא משנה הרבה כי אתה תהיה חרש הרבה לפני!

פורסם

אבל הרבה וואט זה מעגניב!!!!11111אחדאחדאחד!!!11!@!!!!1@!

כבר מליון פעמים אנשים הסבירו פה שהנתונים האלה פשוט לא אומרים שום דבר. בFAQ אפילו הבאתי דוגמא ממשית ולא רק הסברים, ועדין לא קולטים את זה :kopfpatsch:

TAsra, כמה מערכות ובאיזה מחירים שמעת שהחלטת לתת עצות בנושא?

יש לי רמקולים של 3RMS שיעשו אותך חירש בחצי מהווליום- עם כרטיס קול פשוט

ב1K תוכל להשיג אולי רמקולים יד שנייה שישמעו נחמד (לא יותר), וזה בלי מגבר. רמקולים חדשים, במיוחד כאלה לפוזה עם 23098203407 וואט ישמעו פשוט חרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים