פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לוח אם של אזוס, צ'יפסט sis מעבד סלרון.הבעיה התחילה אחרי שחיברתי את הלוח לספק (שכנראה היה דפוק).עכשיו כשמחברים לחשמל ומדליקים הלוח נדלק, עושה את הציפצוף הראשון שהמערכת עולה, ומיד נכבה. א"א להדליק עוד פעם אלה אם כן מנתקים את הספק (ספק אחר כמובן, לא הגורם לבעיה) ומחברים שוב, ואז אותו סיפור.יש למישהו רעיונות? או שאפשר להספיד את הלוח?תודה, בז'נגלו.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר ב100%אני יכול להעלות תמונה, אבל זה נראה לי מיותר. מחובר אליו רק הספק, מעבד, וזכרונות (עכשיו). מה יכול להיות לא מחובר נכון? אפילו הלדים והכפתורים לא עליו (אני מדליק אותו עם מברג, ע"י "קיצור" בין שני הפינים הנכונים)
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אם הוא ישן ואין אחריות אין לך מה לעשות זרוק אותו או תעשה ממנו מחזיק מפתחות ותקנה חדש באיזה 300-400 שקל
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר למרות שהוא יחסית קטן, הוא יהיה גדול מדי למחזיק מפתחות... אין לי אחריות, ואני מעדיך לחכות עוד קצת לפני שאני מסיים את הרומן איתו, אולי למישהו יהיה רעיון (בתקווה...) תודה, בז'נגלו
פורסם 2007 במאי 118 שנים לוחות אסוס ידועים בהתחממות שלהם תבדוק בביוס מה הטמ'פ של המעבד לי הגיע פעם אחת ל97 מעלות והיה בממוצע של 90 בחנות אמרו לי שהלך הלוח הוצאתי את התושבת של המאוורר שעל המעבד מרחתי משחה טרמית וזה הוריד לי את הטמ'פ לממוצע של 68 שגם זה גבוה אבל שווה לך לבדוק את זה
פורסם 2007 במאי 118 שנים מחבר לא מגיע אל הביוס (הוא נכבה בשלב מסויים ) ובדקתי לו חום, זה לא זה כולם לעמוד במשך דקה, לזכרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.