פורסם 2007 באפריל 2918 שנים שלום ! חברה שלי שמה עין על הרמקולים הללו מכיוון מהעיצוב שלהם מאוד מצא חן בעיניה...הביקורות דיי סולידיות בעבור הרמקולים האלו... תהיתי אם למישהו פה יש אותם והוא יכול לספר קצת על חווית השמע שלהם ?האם הם איכותיים ביחס למחיר ? כאמור לא בשל תחליף למערכת 5.1אלא בתור 2.1 האם במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר איכותי ? או שכל הכסף עליהם הולך על עיצוב...אשמח לדעותכם על הרמקולים הללו !
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אחי.. במחיר הזה לא תמצא יותר טובים הרמקולים אצלי כבר חצי שנה ואני עדיין לא מאמין איך רמקולים כל כך קטנים יכולים להפיק כאלה צלילים.. הבאס מדויק מאוד.. אין רעשים ורעידות והפרעות.. הבאס מעולה. העוצמה של הבאס היא 24 וואט. שני הרמקולים הרגילים הם מצויינים גם כן. (8 וואט לערוץ.. זה מספיק להרבה אנשים). הרמקולים משמשים אותי לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה.. אז בשבילך המערכת היא סוג של חללית נוצצת נעימת מעיין..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר אחי.. במחיר הזה לא תמצא יותר טובים הרמקולים אצלי כבר חצי שנה ואני עדיין לא מאמין איך רמקולים כל כך קטנים יכולים להפיק כאלה צלילים.. הבאס מדויק מאוד.. אין רעשים ורעידות והפרעות.. הבאס מעולה. העוצמה של הבאס היא 24 וואט. שני הרמקולים הרגילים הם מצויינים גם כן. (8 וואט לערוץ.. זה מספיק להרבה אנשים). הרמקולים משמשים אותי לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה.. אז בשבילך המערכת היא סוג של חללית נוצצת נעימת מעיין.. רב תודות לך ! זה בידיוק מה שרציתי לשמוע, חברה שלי ממש אהבה את העיצוב! אני שמח שמדובר במארז נוצץ שמפיק סאונד איכותי !!! עוד תגובות בעבור הרמקולים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.