פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אהלן, יש לי מחשב ממש טוב, שעבר פירמוט לא מזמן, ואני אמור לשחק בו על הרזולוציה הכי גבוהה ואיכות high ומשומה זה לא המצב - המשחקים תקועים רצח ואני צריך לשחק על low מה הבעייה ??? תודה מראש, טוביק
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים כן ואתה רוצה שננחש איזה מחשב יש לך לפי זה שאתה אומר " יש לי מחשב ממש טוב " ?תביא מפרט עם כל החלקים...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר חחח וואלה צודקים צטעררק אם תגידו לי איך אני בודק את כל הדברים אתם יודעים איזה כרטיס מסך והכל.. פשוט המחשב הוא של אחי ואני לא מבין בזה בשיטהמשחקים הם פיפא 07 וניד פור ספיד כרבון
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> System - תכתוב פה את כל מה שכתוב שם.מקש ימני על שולחן העבודה -> מאפיינים -> הגדרות -> תכתוב כאן את מה שכתוב תחת "תצוגה" שם.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים תוריד EVEREST תלך שם ל computer - summary ותצלם את המסךזה יגיד בערך הכל על המחשבאגב פיפא וניד פור ספיד קרבון אלה משחקים שעובדים יפה מאוד גם עם 5200FX וגם עם כל כרטיס מובנה בלוח אםככה שתהיה בטוח שזאת בעית תוכנה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ^ אני חולק עליך.אני משתמש כעת בכרטיס מסך 6150 128MB מובנה ואני נאלץ להריץ את NFS CARBON על 800x600 וLOW LEVEL OF DETAIL כדי שירוץ חלק. מעבר לזה אפילו בקטנה המשחק זז לאט לאט.ושאר המחשב די טוב, ראה מפרט...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לחבר שלי יש 6200TC שזה כרטיס כמו שלך בערך והקרבון עובד אצלו חלק (ברור שלא על הגדרות מקסימליות)אבל בכל זאת עובד חלק
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> System - תכתוב פה את כל מה שכתוב שם: מערכת: Microsoft windows XP Professional גירסא 2002 Service pack 2 רשומה עבור: v בלהלבלהלבלה לא נראה לי שזה משנה.. מחשב: AMD athlon 64 processor +3000 RAM של 1.50 gb , 1.81 GHz הרחבת כתובת פיזית מקש ימני על שולחן העבודה -> מאפיינים -> הגדרות -> תכתוב כאן את מה שכתוב תחת "תצוגה" שם: Nvidia Ge-Force 6600 GT EVEREST: תסבירו לי איך להשתמש אני הבנתי מאחי שיכול מאוד להיות שזה פשוט שהדרייברים לא עדכניים אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים ^ אתה נורמלי לא כתבת כלום על המערכת, רק כרטיס מסך...יש לך כרטיס 6600GT, יש אותו לשכן שלי והוא מריץ קארבון חלק על הגדרות גבוהות.דרייברים: תכתוב בגוגל NVIDIA, התוצאה השנייה אם אני לא טועה זה NVIDIA DRIVERS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.