פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הייי שבוע טוב לכולם תמונה של אח שלי צילם אתמול שלא הייתה אמורה להיות אומנותית אלא סתם להראות את הjoiner של הלהבי ראש של המסוק אחרי ריסוק עצבני... בכל מיקרה תיראו לדעתי יצא יפה מאוד
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים זה מאקרו, למה ציפית?במקרה הזה חוץ מהחלק הקטן שקרוב מאוד למצלמה כל שאר האובייקטים רחוקים מאוד ולכן הטישטוש מאוד גדולבתמונות מאקרו אחרות הטישטוש פחות לוקח חלק בתמונה, אולי במקרה הזה עריכה סיבובית יפה כלשהי סביב העצםהייתה גורמת לתמונה להיות מעניינת יותר... ואולי לא
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר אני לא יודע אישית ממש אהבתי אותה ככה... את הפשטות בכל מיקרה האובייקט היה ~3 ס"מ מהמצלמה ככה שכל השאר מאוד רחוק
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אני הייתי רוצה בוקה איכותי וחלק אבל לא כל מה שרוצים מקבלים. ;Dהבוקה טוב מאוד אבל ההפרדה מהרקע לא טובה (בגלל אורך המוקד הקטן-6 מ"מ).
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אם אין הפרדה והרקע לא חלק זה לא בוקה אני לא כל כך מבין את ההגדרה שלך וחושב שהיא לא נכונה כל כך.. http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= תגיד לי אם בצילום הזה שלי יש בוקה או אין..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים יש, אבל הוא לא מה שאני מגדיר בוקה איכותי. זה בעיני בוקה איכותי פחות או יותר (יש מקום קטן לשיפור אבל חבל להיות סתם קטנוניים):
פורסם 2007 במאי 118 שנים יש, אבל הוא לא מה שאני מגדיר בוקה איכותי. זה בעיני בוקה איכותי פחות או יותר (יש מקום קטן לשיפור אבל חבל להיות סתם קטנוניים): בוקה צריכה להיות הכי מטושטשת וחסרת חדות לחלוטין, אני מודה שאצלי היא לא מטושטשת לחלוטין אבל לפחות אין מעברים חדים מידי מצבע לצבע כמו בתמונה של הציפור...הבוקה נראת שם לדעתי עם ניגודיות צבע מאד גדולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.