עבור לתוכן

בעיה בחיבור מצלמת קנון למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

חבר שלי חיבר בשבוע שעבר מצלמה מסוג קנון A620 למחשב (windows xp sp2) ללא התוכנה המצורפת.

ברגע שהוא חיבר את הכבל ל-USB, המצלמה זוהתה והוא יכל להעביר תמונות מהמצלמה למחשב.

היום הוא ניסה שוב, אך ברגע שמחברים את הכבל, המחשב מזהה התקן חומרה חדש, אך רושם התקן לא מזוהה ולא ניתן

להעביר תמונות (לא רואים כלל אייקון של מצלמה).

ניסיתי למחוק דרך מנהל ההתקנים את כל ההתקנים של ה-USB, עשינו restart למחשב, ואף הוצאנו אותו מהחשמל,

אך שום דבר לא עוזר.

אגב, במחשב אחר המצלמה עובדת והוא מזהה אותה בלי בעיה ובלי שום דרייברים.

יש למישהו רעיון ?

תודה רבה.

פורסם

אני חייב לציין שנתקלתי בבעיה הזאת עם התקנים אחרים של USB מספר פעמים בעבר..

אצלי במחשב יש שקע USB אחד שבו לפעמים יש את הבעיה הזאת, זאת תקלה שהולכת ובאה.

בשקעי USB אחרים במחשב הכל תקין.

במחשב של שכן שלי היה התקן USB של כרטיס טלויזיה שתמיד עבד תקין לחלוטין. לאחר מספר חודשים יום אחד המחשב החליט

שהוא לא רוצה יותר לזהות אותו לא משנה מה. (כאשר במחשבים אחרים הוא כן מזוהה)

ניסינו אפילו להסיר את התקני הUSB כפי שעשית ולהתקין את הדרייבר של הלוח אם מחדש,

שחזור מערכת, סריקות נגד וירוסים ותוכנות ריגול.. עד היום הוא עדיין לא פתר את הבעיה וההתקן זרוק באיזו פינה בחדר.

זה מחשב ישן? יכול להיות שהחומרה של המחשב שלך לא תומכת בUSB2? אולי איכשהו קשור...

פורסם
  • מחבר

אני חייב לציין שנתקלתי בבעיה הזאת עם התקנים אחרים של USB מספר פעמים בעבר..

אצלי במחשב יש שקע USB אחד שבו לפעמים יש את הבעיה הזאת, זאת תקלה שהולכת ובאה.

בשקעי USB אחרים במחשב הכל תקין.

במחשב של שכן שלי היה התקן USB של כרטיס טלויזיה שתמיד עבד תקין לחלוטין. לאחר מספר חודשים יום אחד המחשב החליט

שהוא לא רוצה יותר לזהות אותו לא משנה מה. (כאשר במחשבים אחרים הוא כן מזוהה)

ניסינו אפילו להסיר את התקני הUSB כפי שעשית ולהתקין את הדרייבר של הלוח אם מחדש,

שחזור מערכת, סריקות נגד וירוסים ותוכנות ריגול.. עד היום הוא עדיין לא פתר את הבעיה וההתקן זרוק באיזו פינה בחדר.

זה מחשב ישן? יכול להיות שהחומרה של המחשב שלך לא תומכת בUSB2? אולי איכשהו קשור...

המחשב הוא לא ישן בכלל ותומך ב-USB2.

ניסיתי לשחק עם השקעים, אבל זה לא עזר.

בכל מקרה, החיבור על ה-MB הוא לא אותו חיבור ? למיטב ידיעתי השקעים מחוברים ב-HUB ?

פורסם

ניסית להעביר באמצעות תוכנה שבאה אם המצלמה? :xyxthumbs:

פורסם

זה לא יעבוד לי כי כשהוא מחבר את המצלמה אז זה רושם לו התקן USB לא זוהה, זאת אומרת שהמחשב לא מזהה שאפילו מחובר אליו משהו. במקרה כזה איאפשר להתקין את הדרייבר של המצלמה, לא קופץ אפילו חלון של זוהתה חומרה חדשה

פורסם
  • מחבר

זה לא יעבוד לי כי כשהוא מחבר את המצלמה אז זה רושם לו התקן USB לא זוהה, זאת אומרת שהמחשב לא מזהה שאפילו מחובר אליו משהו. במקרה כזה איאפשר להתקין את הדרייבר של המצלמה, לא קופץ אפילו חלון של זוהתה חומרה חדשה

האמת שהוא כן מזהה חומרה חדשה, אבל אז הוא מנסה להתקין את הדרייבר וכותב מנהל לא מזוהה.

ככה הוא גם מופיע במנהל ההתקנים בלי שום סימן (קריאה או שאלה לידו).[br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 08:00:16

לא, לא ניסיתי עדיין. אם לא תהיה ברירה, נביא את התוכנה מהבית.

העניין הוא שבמחשבים אחרים, ואף במחשב הזה ספציפי, המצלמה הצליחה להתחבר בעבר ללא תוכנה וללא כל בעיות מיוחדות -

פשוט חיברנו אותה וזהו.

פורסם

אם זה כך, אז יש סיכוי טוב שעם הדרייבר שלו זה יעבוד תקין. תעדכן אותנו גבר

פורסם

חיברת את הכבל לחיבור USB שבחזית המארז? אם כן חבר אותו לאחורי ואז תיראה אם הבעיה חוזרת. אם הבעיה כן חוזרת נתק את כל ההתקנים שמחוברים אל חיבור ה-USB ואז תבדוק אם הבעיה חוזרת.

וכיום המצלמה כן עובדת במחשבים אחרים? תנסה לבדוק את המצלמה כרגע על מחשב אחר כי קיימת אפשרות שחיבור ה-USB הקטן שבתוך המצלמה נכנס יותר מידי פנימה (עקב שימוש רב) ולכן לא יוצר קשר מלא עם הכבל USB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים