פורסם 2007 באפריל 2818 שנים הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.191. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם?2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 1. רק את החדש...2. כל דרייבר חדש הוא בעצם הישן עם שיפורים ותיקון באגים...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים ועל תישכח להסיר את הישנים קודם.לא מחייב אבל אפשרי/רצוי מה שתבחר..(וזה אל ולא על)
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מה פתאום אל תסיר את הדרייבר הישן! פשוט תוריד את החדש וזה יעדכן.. ההתקנה תהיה הרבה יותר קלה מהירה ופשוטה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אנשים למה לעשות עניין מכלום..אפשרי גם להסיר ואז להתקין..ואפשרי להתקין ישר על הישן..מה שהוא יעשה יהיה טוב..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מה פתאום אל תסיר את הדרייבר הישן! פשוט תוריד את החדש וזה יעדכן.. ההתקנה תהיה הרבה יותר קלה מהירה ופשוטהבכל המדריכים של NVIDIA חוץ מהאחרון של ויסטה הם אומרים במפורש שצריך להסיר את הישנים אם לא זה עלול לגרום לכמה התנגשויות REG.אם אתה רוצא אני יביא לך ציתותים מהמדריכים.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים עובדה שאני תמיד מתקין דרייבר חדש על הדרייבר הישן בלי להסיר כלוםושום דבר לא קורה
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר בכל המדריכים של NVIDIA חוץ מהאחרון של ויסטה הם אומרים במפורש שצריך להסיר את הישנים אם לא זה עלול לגרום לכמה התנגשויות REG.אם אתה רוצא אני יביא לך ציתותים מהמדריכים.יש משו במה שאתה אומר, ז"א במציאות מסויימת עדיף להסיר את הישנים.?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים כמובן שעדיפות להסיר את הישנים..כמו בכל עידכון תוכנה...העניין הוא שפשוט גם אם הוא לא יסיר לא אמור לקרות כלום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.