פורסם 2007 במאי 1918 שנים הבנתי שהמכשיר נטען דרך USB.קיים מטען רגיל?אם כן, האם הוא נמכר בארץ ותוך כמה זמן הוא טוען את הסוללה?
פורסם 2007 במאי 1918 שנים הבנתי שהמכשיר נטען דרך USB.קיים מטען רגיל?אם כן, האם הוא נמכר בארץ ותוך כמה זמן הוא טוען את הסוללה? יש מטען ולפי COWON דרך מטען אפשר לטעון טעינה מלאה ב 3.5 שעות
פורסם 2007 במאי 1918 שנים יש לו בטריה חלופית? אני טוען אותו כמעט כל יום, עי אני משתמש בו הרבה, לא יודע כמה זמן הבטריה תספיק בקצב הזה, מקווה שלפחות על ה D3
פורסם 2007 במאי 1918 שנים כל מטען USB אמור להספיקכן, אבל מה אם אני מטייל ואין מחשבים באזור? שקעי חשמל הרבה יותר קל למצוא..
פורסם 2007 במאי 1918 שנים מחבר מטען USB - מטען מ220V ל USBאפילו המטענים של מוטורולה (החדשים , מיני USB) אמורים להתאים
פורסם 2007 במאי 2118 שנים מחבר התקנתי היום את 2.46 עדכון הרבה יותר קל ונוח (כאשר מעדכנים מ2.41) לא מוחק כלוםלא שיחקתי איתו יותר מדי בגלל השעהאבל בעיקרון הכתבן הוא סה"כ צייר, אבל אני חייב להסיק מהסדר בו הוא בנוי D2 שCOWON מתכננת עוד כמה תוספות חמודותהבעיה היא שהדבר הזה שומר קבציםפ בBMP (סתם גדול מדי)חוץ מזה לא ראיתי עוד כלום (כאמור לא שיחקתי בו)
פורסם 2007 במאי 2218 שנים התקנתי היום את 2.46 עדכון הרבה יותר קל ונוח (כאשר מעדכנים מ2.41) לא מוחק כלוםלא שיחקתי איתו יותר מדי בגלל השעהאבל בעיקרון הכתבן הוא סה"כ צייר, אבל אני חייב להסיק מהסדר בו הוא בנוי D2 שCOWON מתכננת עוד כמה תוספות חמודותהבעיה היא שהדבר הזה שומר קבציםפ בBMP (סתם גדול מדי)חוץ מזה לא ראיתי עוד כלום (כאמור לא שיחקתי בו)כתבן חמוד, והוסיפו גם תמיכה עברית
פורסם 2007 במאי 2718 שנים שאלה לי אליכםהאם העברת הקבצים נעשית על ידי גרירה בלבד או שיש תוכנה מטומטמת בסגנון Itunes ?כמו כן איזה כרטיס הרחבה 4 גי'גה עד 200 שקל ?
פורסם 2007 במאי 2818 שנים כמו כן איזה כרטיס הרחבה 4 גי'גה עד 200 שקל ?עד 200 לא תמצא. (לפחות לא משהו מקורי/אמין)לך על זה:http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=451376
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.