פורסם 2007 באפריל 2918 שנים כן, אני מודע, ועדיין - העובדה שהוא נחצה ל-2 הופכת אותו ל-2 סרטים, כשאת הראשון אני מכניס לרשימה ואת השני אני גם אוהב (אפילו מאוד)אבל לא נכנס לרשימה.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים הנה הסרטים שהכי אהבתי בלי צל של ספק ולפי דעתי גם הכי טובים:Aliens\Alien2 1986Alien 1979Alien Resurrection 1997ALIENS2 היה פשוט סרט יותר מדי טוב יותר מדי מושלם והמתח בשילוב עם האקשן והחרדה גרמו לי להפוך לדמות הראשית בסדרה ולשכוח שאני חי באמת, זה פשוט היה הסרט הכי טוב שאי פעם נראה על המסכים לפי דעתי וגם השחקנית הראשית SIGOURNEY WEAVER היא מצויינת!!!ALIEN הראשון היה מצוין גם הוא וגם יצירת מופת והמתח והחרדה הרגו אותי שם גם.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 1. המסור . (מוכיח שסרט עם תקציב קטן ורעיון גדול מצליח ובגדול)2. ילד של סבתא . ( סרט סטלני במיוחד כמו שאני אוהב)3. אמריקן X.הרבה אנשים צינו את הסרט 300 , למרות שהוא סרט יפה[/ u] הוא לא אחד הסרטים הטובים שראיתי.הוא "שיגעון שחולף" זה פשוט סרט יפה שראיתם לאחורנה בגלל זה אתם מציינים אותו , הוא מלא בשלל אפקטים מדהימים אבל חסר תוכן.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים היה סרט ממש ממש טוב לא זוכר תשם על שומר ראש של ילדה למישפחה עשירה מאוד, מישהו חטף תילדה ורוצה הרבה כסף, המשפחה מסכימה אבל בחילוף היה הסתבכות ובסוף היילדה לא חוזרת, השומר ראש יוצאה למסע אחרי חיפוש הילדה ובוסף הוא מגלה שהאבא לא שם בתיקים של הכסף כסף...ובסוך בסוך הוא מוצא את הילדה....מישהו זוכר איך קוראים לסרט?Man on Fire ?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים 1. המסור . (מוכיח שסרט עם תקציב קטן ורעיון גדול מצליח ובגדול)2. ילד של סבתא . ( סרט סטלני במיוחד כמו שאני אוהב)3. אמריקן X.הרבה אנשים צינו את הסרט 300 , למרות שהוא סרט יפה[/ u] הוא לא אחד הסרטים הטובים שראיתי.הוא "שיגעון שחולף" זה פשוט סרט יפה שראיתם לאחורנה בגלל זה אתם מציינים אותו , הוא מלא בשלל אפקטים מדהימים אבל חסר תוכן.מה אתה מדבר שטויות איזה אפקטים בדיוק אחד ה- סרטים.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים לא מזמן התחלתי לדרג כל הסרטים הטובים שראיתי (להזכר בכולם זה הרבה יותר קשה ממה שחושבים :-X) אז אני פשוט אתן לינק לרשימה (החלקית):http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18261158&s=uservote&s=reverse_uservote
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מה אתה מדבר שטויות איזה אפקטים בדיוק אחד ה- סרטים.חח אז נגיד ככה - אם טרנטינו לא היה נוגע בסרט לא היו מתלעבים ממנו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.