עבור לתוכן

עזרה בקניית DDR2 מEBAY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..ברצוני לרכוש סט של 2*1GB מחברה כמו GSKILL או OCZ במחיר שלא יעלה על 150$ ולא ממש מצאתי עם משלוח לארץ..

במיוחד לא BUY IT NOW שזה מה שאני מחפש ולשלוח ארצה..חיפשתי את הHZ של GSKILL כי הם מאוד מומלצים ברחבי העולם ואנשים הגיעו איתם ל1100במאמץ מזערי..אז אודה לכל עזרה אפשרית ואם אפשר לינקים..

פורסם

מחירי הזיכרונות בארץ לא כאלה גבוהים..ועלות המשלוח וטיפול באחריות במקרה הצורך שווים את הקנייה בארצנו הקטנה..

פורסם
  • מחבר

לאיותר טוב להביא זיכרון מEBAY מה אני מגיע לאותו המחיר של זכרונות בארץ??

כי שם אפשרי להביא סט ב600-650 ש"ח..כמה עולה כבר טיפול ומשלוח עוד 200ש"ח לארץ??הגעתי ל800 לסט שעולה פה 1100-1200לא??

פורסם

ההפרש של ה100-200+- שקל לא שווה את כל העניין (לדעתי)..

מה קורה שתצטרך את האחריות (לא הכי נפוץ אבל עדיין)...

פורסם
  • מחבר

למה 100-200 ש"ח

כמה עולים פה הHZ של GSKILL לדוגמא..1100-1200 ש"ח..מחול עם ההובלה אפשרי להשיג אותם ב800-850 עם משלוח..

ושוב מדובר על זכרון עם ציפים מצויינים MICRON D אז בוא וניכנס לפרספקטיבה שאם זה באמת כמו שאתה אומר ואפשרי למצוא את הסט הנ"ל למשל ב1000ש"ח זה משתלם והגיוני אבל אם ב1200 אז לפי דעתי לפחות זה לא משתלם..אני צודק או לא??

פורסם

כן.. קניית HZ מארה"ב דרך מסטופ לדוגמא זה עניין של פחות מ800 שקל.. בארץ זה 1000-1100. מבחינת אחריות אני מאמין שזה לא כזה ביג דיל וחברה כמו G.SKILL תספק אחריות ישירה למוצרים שלה.

פורסם

רק שאתה תצטרך לשלוח את הזיכרונות לסין \ קוריאה או משהו

פורסם

הסבירות שהזכרון יתקלקל לדעתי שווה את הכסף.. במקרה הכי גרוע באמת שולחים את הזיכרון לחברה, שזה לא אמור להיות כל כך יקר לאור גודל הזכרונות

פורסם

כמו שאמרתי כל אחד והשיקולים שלו..

לדעתי עדיף בארץ...

:smile1:

פורסם

ומה תעשה עד שתקבל את הזיכרונות (יכול לקחת שבועות)? בארץ לפחות אתה יכול לקבל חליפיים.

פורסם
  • מחבר

יש לי לבנתיים זכרונות זמניים של סמסונג 667 1גיגה רציתי לאור הזמנת רכיבים כמו

ספק ליברטי 400/500 מחר אני יחליט..

לוח אם ASUS P5N32 SLI 680I

ורק זכרונות נשארו לי כי יש לי את שאר הרכיבים..

ובעתיד אני יחליף את הHIS 1950PRO שלי ל8800GTX וזהוזה לעוד שנה +-

אז רציתי רכיבים טובים ובזול כמובן..לוח אם וספק אני קונה בארץ אבל זכרונות וכ.מסך אני רוצה לקנות מחול..אז אם אפשרי לקבל לינק לEBAY

או משהו דומה כי שם אני יכול להביא את הBHZ שהם נחשבים לבין הטובים של החברה ב600-700 ש"ח לא כולל משלוח..אם יש הצעות אחרות לסוגים שונים של זכרון אשמח לשמוע רק שיהיו 2 גיגה ו800MHZ.

פורסם

אני קניתי 2GB 800MHZ של CORSAIR ב 159 דולר כולל משלוח. הגיע הביתה בדואר אקספרס אחרי 8 ימים.

ממש מרוצה.

רק תדאג לקנות ממוכרים שהם POWER SELLERS ויש להם ביקורות טובות.

פורסם
  • מחבר

קנייה יפה מאוד של קרוסייר וד"א אחלה זכרונות..

חברים אפשרי למצוא לינקים מEBAY אמינים כמובן במחירים כאלו של חברת OCZ או GSKILL??

כמובן שיהיו מPOWERSELLERS אם אפשרי..

ואיך הCORSAIRבדגם שBADMAMA הציע לי??

האם הGSKILL יותר טובים??אני מחפש קיט של 2 עם GB 800MHZ

תודה למגיבים/עונים.

וד"א איך הזכרונות האלו..רק מבאס אותי שהם CL5 במקום 4

http://cgi.ebay.com/NEW-OCZ-2GB-PC2-6400-VISTA-UPGRADE-EDITION-DDR2-800MHZ_W0QQitemZ150118634691QQihZ005QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

לעומת אלה.

http://cgi.ebay.com/G-Skill-2GB-2x1GB-DDR2-800-PC2-6400-GSkill-Memory-RAM_W0QQitemZ190109719382QQihZ009QQcategoryZ74942QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

ואם יש זכרונות שמישהו מוצא יותר מומלצים בסכום של עד 160-170$ אשמח לקבל לינק.תודה למגיבים במהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים