פורסם 2007 באפריל 2818 שנים ערב טוב לכולם..לאחי יש במחשב שלו סטיק אחד של 256 מגה בייט 400DDR וכאשר רציתי להחליף לו את הסטיק הזה בשתי סטיקים חדשים של 256 מגה בייט 400DDR של חברה יותר טובה המחשב לא זיהה שום דבר ועבד כרגיל על 256 מגה מישהו יכול בבקשה לעזור לי בבעייה זו ??אשמח לתשובות בהקדם האפשרי
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מה המפרט שלו ?ומה הכוונה בלא זיהה אותם ?.חיברת 512 זיהה רק 256 ?חיברת את כל ה 3 ביחד ?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר הלוח אם שלו הוא ASUS P5V800-mx ובדיוק חיברתי שתי סטיקים של 256 והמחשב זיהה רק סטיק אחד כאילו שלא עשיתי כלום ולא הוספתי עוד זכרון והשאלה שלי איך אני יכול לגרום למחשב לזהות את השתי סטיקים??
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לא אמורה להיות שום בעיה לעבוד עם שני סטיקים...נסה לבדוק סטיק..סטיק עם MEMTEST..נסה לחבר שניים ולראות אם הם מזוהים בווינדוס או בביוס...נסה לאפס את הביוס על מנת לשלול שינוי הגדרות..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר כשאני חיברתי במחשב את שני הסטיקים החדשים כמובן שניקיתי את המקום ובנוסף העליתי את הווינדווס ובדקתי מה המחשב מזהה והוא הראה לי רק סטיק אחד כלומר 256 מגה ..לאחר מכן העליתי את הביוס וגם שם אותו הדבר ..האם יש לכם פתרון לבעייה מוזרה זו??? אני חייב לציין שלמחשב זה דחוף הגדלת הזכרונות!!תודה רבה לעוזרים!!
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים נסה לאפס את הביוס או לטעון הגדרות DEFAULT ולראות אולי השתנה משהו..נסה להגדיר ידנית תדר/תיזמונים ולחבר את שני הסטיקים..הדבר האחרון שיש זה לעדכן ביוס ולקוות שזה יפתר..אם אל נסה לקחת זיכרוונת יותר גדולים ולראות אם הם עובדים..תבדוק עם הסטיק של ה256 שעובד..בכל הסלוטים לשלול את האופציה שהסלוטים תקולים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.