עבור לתוכן

בעיה בהתקנת WIN XP במחשב די ישן..צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה דוד שלי הביא לי את המחשב שלו והוא די ישן.

P4 2.4 עם 256 מגה זכרון מסוג SDRAM והארדיסק 40GB מכ.מסך שהוא GEFORCE 5200 וכרטיס רשת חיצוני...

אני מתקין WIN XP כמו שצריך ולאחר ההתקנה בDOS כאשר הWIN עולה ומתקין כאשר יש בצד את כל ההסברים עליו וכל היתרונות וכו'

הוא לאחר 3-5 דקות התקנה עושה מסך כחול וכותב IRQL NOT EQULE ...משהו כזה..ולמטה עושה DUMP לזכרון ואומר להפעיל מחדש את הכרטיס..

והוא אומר לי שאם זו לא הפעם ה1 לשנות כמה דברים בביוס ושיכול להיות שזה דרייברים של החומרה..עכשיו מה זה יכול להיות לפי ההודעה..

וגם למטה הוא רושם קובץ של סידירום.SYS אז החלפתי לצורב DVD שלי החדש ושמתי לו זכרון והחלפתי בין הזכרונות ושום דבר לא עוזר..אם אפשר תנסו לעזור לי.

פורסם
  • מחבר

חברה אני די צריך עזרה בנושא מי שמבין או להפנות אותי למקום מתאים בפורום שכן מתמחה בבעיה ויכול לפתור אותה..

תודה לעונים.

פורסם

ההתי עושה בדיקה קטנה בM טסט לראות שהזכרונות תקינים ,תבדוק שהלוח תקין מבחינה פיזית שאין עליו קבלים לא תקינים וכדומה אם זה לא הפתור תבעיה נחשוב על משהו אחר .

פורסם

השאלה אם אתה מתקין מדיסק או מה?

על הווידוווס הישן?

אוליי תפרמט תהרדידסק קודם

פורסם
  • מחבר

אז ככה פירמטתי את ההארדיסק והתקנתי ווינדוס כשר SP2 מפרמט לפורמט גם FAT32 וגם NTFS ניסיתי ולא עובד...

החלפתי הארדיסק לאחר וניסיתי גם לא נותן(עושה ריסטים לפעמים וכשהוא מעלה את הווידוס ומתקין את המסך שלו לאחר הריסט הראשון שהוא מעלה את XP ואז מתקין מתוך הדיסק ומראה בצד ימין את היתרונות ובללללה)שם הוא נופל...

ניסיתי להחליף את הרכיבים הבאים:

1.הארדיסק.

2.כרטיס מסך.

3.CDROM

4.זכרונות אחרים

והבעיה ממשיכה לחזור על עצמה למרות זאת לפעמים עושה ריסט ואז בערך ב25%מההתקנה נותן מסך כחול ורושם

DRIVER_IRQL_EQULE_OR_NOT??

לא מבין מה זה אומר..ואז הוא כאילו אומר שזה בעיה של תוכנה ודרייברים ואם זו פעם 1 לעשות ריסט אם לא לבטל מהביוס את הCASCH של הזכרונות ואת הSHADOWING שלהם..ניסיתי גם כן..לא עוזר.

לא יודע מה עוד לעשות???

פורסם

1) what is the error code that u receive? 0X0000D1???

2) try a small memory, if u have 64mb sd-ram try to install the system with it, & try on different memory slots, sometimes the slot itself is bad

3) try another IDE cable to the harddrive

4) if non helped then it could be the motherboard

most of the times this is ram proplem so check ur RAM with memtest

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים