עבור לתוכן

איזה רכיבים הכי כדאי לי לקנות כדי ליפות את המחשב? לא להכין רק לקנות....

Featured Replies

פורסם

אני קונה מארז של צ'יפטק בצבעים שחור וכסף עם חלון ורצתי ליפות אותו עם אורות וזה אז מה כדאי לי לקנות??

אל תתייחסו לכסף.... ברור שלא יצא 1000 שקל אבל אל תחשבו כל שקל אם הוא שווה או לא...

אני לא עושה ש-ו-ם אוברקלוק.... בכלל לא רק אורות תנו לי המלצות לדברים שייפו את המחשב גם מבפנים וגם מבחוץ...תודה לכולם....

בינתיים חשבתי על הדברים הבאים:

קתודה כחולה, חוט ניאון כזה שיש בפנדה למרות שאני עדיין לא כל כך מבין מה הוא עושה ואשמח אם תסבירו לי, הגרילים היפים בצורה של האשה, איזה מאוורר צבעוני הכי כדאי לקנות לדלת??

פורסם

מנסיון אישי, שני מאוררי לד טובים יתנו יותר אור מקתודה, ויעלו אותו מחיר.

יש את ה LED-FAN של COOLERMASTER , שבמחיר של קתודה אחת תוכל לקנות 2 מאוררים שגם יתנו אור וגם אחלה של אוורור.

כמו כן, לדתי בקלות רבה אפשר להכין תאורת לדים לבד... אבל ם אתה רוצה הכל קנוי.. ::)

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק החוט ניאון הזה? למה הוא מתחבר???

פורסם

למען האמת הוא כלל לא חוט ניאון,הוא בכלל עובד על עקרון אחר.

מדובר בסוג של חוט שכאשר מעבירים בו זרם חשמלי הוא פולט אור. אגב.. החוט מתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי.

מומלץ להשתמש בו כאשר רוצים ליצור קו אור מנקודה כלשהיא לנקודה אחרת, בד"כ תוך כדי פיתולים רבים. (כמו לדוגמה לסמן את המסגרת של החלון).

מבחינת כמות האור שהחוטים הללו מפיצים - היא לא מרשימה כלל יחסית לפתרונות אחרים, כמו כן החוט מאבד מיכולתו להאיר לאורך זמן.

פורסם

מה זאת אומרת להכין תאורת לבד לבד?

ובאמת, ללד ישנן שתי קצוות חוט.. לאיפה מחברים כל קצה?

פורסם

יש פה כבר כמה דיונים על חיבור לדים, תחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים