פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אוקי אז הזמנתי את האוזניות HD201 של סינהיזר מהחנות טוקיhttp://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149127&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap〈=heועכשיו אני רואה שהם מציינים שהם נותנים שנה אחריות מהצד שלהם ומהצד של סיינהיזר אין שום אחריותאני חייב לדעת בהקדם אם הם מזויפות או לא! בהקדם האפשרי כי הזמנתי עם הכרטיס אשראי של ההורים ואני לא יודע אם אפשר לבטל הזמנותהזמנתי אותם ביום שישי (אתמול 28.4.2007) דחוף!!!!!
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לא שמעתי שמזייפים את האזניה הנ"ל ,בדרך מזייפים אוזניות קטנות או כאלה שיש להם שוק ענק.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר לא לאאם הם לא מזוייפות אין טעם לבטל את ההזמנהאוקי יש לי עד מחר לוודא שהן לא מזוייפותחיפשתי בגוגל מידע אבל כלום :s05:
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר אוקי את זה הבנתיאבל כל הקטע לראות אם מישהו פה שמע על אוזניות כאלה שמזייפים
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים המגה חתימה שלך מביאה לי את הג'ננה, ואיפה אתה רואה שאין אחריות של סנהייזר ?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר המגה חתימה שלך מביאה לי את הג'ננה, ואיפה אתה רואה שאין אחריות של סנהייזר ? המגה חתימה שלי לא עוברת על החוקים.. אתה לא רואה שרשום בכחול שיש רק אחריות של שנה בא משהו אדר אמיתי?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים זה לא אומר שאתה לא מקבל אחריות מסנהייזר, בטח יהיה לך כרטיס WARRANTY כזה בפנים(לא יודע איך זה יעזור לך בכול מיקרה).אולי היא לא עוברת על חוקי הפורום אבל היא עצומה !!!1
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים טוקי לא זיפנים ליפני שנה קניתי אצלהם אוזניות KOSS PORTAPRO ניפלאות שעדיין מנגנות מצויין אים המחיר טוב אז לך על העיסקה הם בסדר גמורדן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.