עבור לתוכן

האים יש רדיו למכונית תומך A2DP?

Featured Replies

פורסם

היי!

לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.

פורסם

מזה אין Line in חייב להיות

פורסם

A2DP זה שידור סטריאופוני בעזרת BT ( מה שאומר אל חוטי ), ככה שזה לא רק LINE IN, צריך רדיו שתומך ב BT, קיים כזה דבר? O_O

פורסם

אם לפלאפון שלך יש יציאה של אוזניות זה אמור להספיק

פורסם
  • מחבר

מה לעשות, אין לו, ככה הוא בא מהחברה.

ואני לא הולך להחליף אותו בשבל ליין אין בגלל שכל הבקרת אקלים והמידע של הרכב קשורה למסך שלו.

אין לי ממש מושג ברדיו של מכונית, אין לי מושג איך כל העסק עובד אם מחליף מה קורה ואיפה זה נכנס, כי לי כרגע נראה שהבקרה של הרדיו מותאמת ישירות לדש בורד ואני לא חושב שבכלל אפשר להחליף, מישהוא יכול לשפוך אור על הנושא?

ככה נראה כל הדשבורד בחלק של הרדיו:

20200_מאזדה_3_009.jpg

איך אפשר לשנות פה משהוא??

אם אני מבין נכון כל הפנאל העליון זה הרדיו ואותו אני מחליף עם אחר שבא עם מסך משלו, ואז יש לי שני מסכים, אחד של בקת אקלים וכל השטויות של המכונית ואחד שבא עם הרדיו במקום של בדשבורד?

פורסם

יש מתאם linein לרכבים עם מערכות מובנות

פורסם

עשיתה טעות שקנית רדיו מובנה. אם קונים רדיו מובנה אז רק כזה שתומך ב MP3.

יש משדר FM. עם חיבור USB.

פורסם
  • מחבר

יש מתאם linein לרכבים עם מערכות מובנות

איפה אפשר לקנות כזה מתאם ולאן הוא נכנס?? הכניסה היחידה שיש לי זה של הCD.

עשיתה טעות שקנית רדיו מובנה. אם קונים רדיו מובנה אז רק כזה שתומך ב MP3.

יש משדר FM. עם חיבור USB.

קיבלתי את המכונית עם רדיו של החברה, לא קניתי עדיין שום רדיו.

הרדיו תומך בMP3, אני לא רוצה את זה, אני רוצה לחבר את הרדיו לפלאפון.

יש לי משדר FM, הוא לא עובד טוב כי היציאת אוזניות של הפלאפון זה גם האנטנה שלו וזה משבש את השידור של המשדר.

פורסם

תמצא לך חנות מקצועית שמתמחה במערכות סטריאו והם יוכלו להתקין. זה מתאם AUX שצריך לפרק את הרדיודיסק כדי להתקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים