פורסם 2002 בינואר 823 שנים כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבליש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??
פורסם 2002 בינואר 823 שנים תדאג שיהיה לידך ספר תהילים וכמה כדורי הרגעה (אפשר גם ללא מרשם רופא) סתם סתם... שיהיה לך במזל טוב ותתחדש.. אל תשכח להודיע לנו מהירויות וכל מה שצריך צ'או
פורסם 2002 בינואר 823 שנים גם אתה משתתף בניסוי ?!גם אתה משתתף בניסוי ?!גם אתה משתתף בניסוי ?!גם אתה משתתף בניסוי ?!גם אתה משתתף בניסוי ?!
פורסם 2002 בינואר 823 שנים אתה לא צריך לעשות כלום רק לחכות ולתת להם לעשות את העבודההם מביאים כרטיס רשת ומודם הכל חינם !!סבבה לך שאין לך את ההגבלה כמו שיש לי
פורסם 2002 בינואר 823 שנים מה לא שמעת???לא ידעת???היום מטגנים לביבות במטבח!!! ;Dבקיצקיץ עם אין לך קומבינות (אני מקווה ששלי תפעל, רק שקודם יגיעו לנצרת עילית) אז...
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים תנסה לבקש מודם usb... למרות שגם המודם הרגיל סבבה.אני לא יודע איך זה בתבל אבל במתב יש אחלה מודמים גם הusb וגם הרגיל.
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים נצרת עילית????????? הא??????כאילו מה מוזר????ד"א לפי מה שאני יודע הבעיה היחידה שלהם היא מחסור במודמים...
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים עוד לא קיבלתי כלום אבל כמו שכתבתי לפי מה שאני יודע יש להם מחסור במודמים ובנתיים רק העובדים מקבלים...
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים מחבר אני גר בגבעתיים והם התיחלו פה את הניסוי שוב..בלי פורטקציות ובלי כלום...פשוט התקשרתי חיכתי שבוע ברשימת המתנה וזהוומודמים...מה שיבוא יהיה טוב..
פורסם 2002 בינואר 1123 שנים אני גר בגבעתיים והם התיחלו פה את הניסוי שוב..בלי פורטקציות ובלי כלום...פשוט התקשרתי חיכתי שבוע ברשימת המתנה וזהוומודמים...מה שיבוא יהיה טוב..גבעתיים זה ערוצי זהב, לא ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.