פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שלום לכולם (: אני צריך המלצה לאוזניות, לא כאלה: אלא כאלה: הכוונה היא שלא מאלה שחודרות לאוזן... התקציב הוא באזור ה 150 ש"ח... בנוגע לכבל, אני מחפש כבל מאריך לרמקולים, אני צריך משהו שיאריך את הסנטר והימני אחורי ב X530 יש כזה דבר? אם כן, אשמח לקבל קישור.. תודה מראש, יניב (:
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר קראתי בתגובות שם שהעוצמה לא חזקה, הייתי מעוניין לקנות משהו חזק ( לאטום רעש של אוטובוס ומיני מפגרים באוטובוס X: )וגם קראתי שהאוזן מתחממת אחרי שימוש ממושך, לא מתאים לי...כרגע אני משתמש באוזניות שהיו לי במיני דיסק ( של סוני ), הייתי רוצה משהו יותר טוב.מוכן להעלות אפילו ל 200...
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים תגיד, מה לעזאזל יש לך? למה אתה ממליץ סתם?הוא אמר שהוא רוצה כפתור, אז אתה ממליץ לו על קשת וכי לא מתאים לו אתה ממליץ In-Ear שבמפורש הוא ביקש לא?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=31מה אתם אומרים על אלה?מתאים לי בדיוק, גם רציתי שיהיה לתליה על הצוואר (לא חובה אבל שימושי )...
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר טוב, אז מצאתי פתרון זמני...נזכרתי שפעם שאבא שלי טס הוא הביא אוזניות, חיפשתי אותן היום ומצאתי:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35860ננסה אותם מחר לבדוק איך הן, אם יהיה נוח נשאיר, אם לא אולי אני לא אשתמש בהן ויקנה נגן איכותי ( כרגע אני משתמש בפלאפון N73 + מתאם מקורי של נוקיה )
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר אל תדאג (: טוב, אז היום השתמשתי בהן והיה דווקא סבבה... סוף סוף לא שומעים את המנוע של האוטובוס כששמעתי שירים ישראלים, משום מה זה לא היה משהו, אבל כשעברתי לטראנס שמעתי חזק את הבאס והיה אחלה... לא ניראה לי שאני אקנה אוזניות אחרות...
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים תגיד, מה לעזאזל יש לך? למה אתה ממליץ סתם? הוא אמר שהוא רוצה כפתור, אז אתה ממליץ לו על קשת וכי לא מתאים לו אתה ממליץ In-Ear שבמפורש הוא ביקש לא? מצטער.. קצת מסטול היום
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אז היום אתה מסטול אבל ... זה היה אתמול לא נורא אל תדאג קורה לטובים שבנינו וכבר נגמר הדיון אז די ..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אתה שם לב שהוא התייחס למשהו שכתבת לפני *יומיים*...? איך זה קשור לזה שאתה מסטול היום? נראה לי שאתה מסטול 24/7.
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים אתה שם לב שהוא התייחס למשהו שכתבת לפני *יומיים*...? איך זה קשור לזה שאתה מסטול היום? נראה לי שאתה מסטול 24/7. 25/7... אני שרוט ברמות טוב אם יצא מהנושא אז.. ד"א יש לבנדוד שלי את הMX500 אוזניות בנות זו*ות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.