פורסם 2007 באפריל 2818 שנים לא לשכוח לתלות את הזיכרונות ליבוש אחרי! ברצינות עכשיו ..מים? השתגעת? הכי טוב כמו שאמרו פה לחץ אויר!
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים ועוד איך אפשר!הראו איזה סרטון ששטפו כמה מחשבים עם צינור מים עם לחץ גבוה מאוד! והשאירו אותו להתייבש לחצי שעה ואז הפעילו אותו והוא עבד D=אם אני לא טועה זה היה גם פה.בכל אופן זה שזה אפשרי לא אומר שזה מומלץ, אבל אפשרי!
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים אם אתה תייבש אותו אח"כ טוב טוב סביר להניח שהוא יעבוד. אבל אח"כ תתחיל להצתבר חלודה.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים עם מים מזוקקים לא אמור להיות נזק.בעיקרון החשש הוא שיהיו קרצים ברכיבים בגלל הלחות.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים ממש לא!!!פעם אח שלי רק עשה "פו" קטן בשביל להעיף אבק(וזה היה ממש קטן ולשנייה) והוא יצא מזה בנזק של לוח אם וכרטיס מסך,וגם היה לו זיכרונות SDRAM אז הוא היה חייב להחליף גם אותם...בקיצור,ממש לא מומלץ.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מי אמר שזה בגלל זה?בטח הוא העביר לזיכרונות מטען חשמלי סטטי...או שהפיל את הכל ולא סיפר לך
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מוזר, אני כבר כמה שנים מנקה את המארז שלי בלחץ אויר\שואב אבק ולא קרה כלום.מתכות שמתפרקות אני שותף במים, משטחים ישרים אני מנקה עם סמרטוט לח, רכיבים מסובכים - לחץ אויר.
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מאיפה הבאתה תשאלה הזאת???במים אני שותף רק את הקירור של המעבד ולפעמים שיש לי מן פנוי אז את של הכרטיס מסך וציפסט!אבל אם אתה הכל זאת רוצה יש ספריים מיוחדים לניקוי מגעים!
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שאלה באמת מטומטמת והתשובה היא כן(אבל אני לא אחראי אם המחשב לא יעבוד אחרי זה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.