פורסם 2007 באפריל 2818 שנים שלום לכולם!יש לי לוח אם של GIGABYTE, דגם: 8I915MD-GVלמה אני לא יכול לעשות לו OVERCLOCK???ניסיתי להשתמש בתוכנה שמספוקת עם הלוח, אבל אין לי אופציה לעשות לו המהרה.הביוס מעודכן לגרסא F3 שהיא הכי חדשה, ועדיין אני לא יכול לעשות המהרה?יש למישהו איזה טיפ בשבילי? זה לא לוח כזה ישן, למה אין לי אפשרות לבצע לו המהרה??אגב, יש לי מעבד P-4 3 GHZ, זכרון 512 DDR2 533MHZ X2 .
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר אוקיייש לי ביוס של CMOS שאני נכנס אליו באמצעות לחיצה על DEL, ניסיתי ללחוץ CTRL+DEL אבל זה בדיוק אותו דבר.יש עוד רעיון?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים CMOS זה הביוס עצמו...ובתפריט הראשי יש בדרך כלל LOAD DEFAULT...או שפשוט תנתק את המחשב מהחשמל ותוציא את הסוללה..
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר למה שאני יאפס את הביוס???אם אני יאפס אותו אז אני תהיה לי אפשרות לשנות את מהירות הבאס???
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים זה על מנת לאפס את כל ההגדרות שאולי שינית..בכל אופן ניסת CTRL+F1 לא עובד ?נכנסת ל אפשרויות של הציפסט (שבדרך כלל ממוקמות בלחיצה על CTRL+F1) ?
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים מחבר אוקייביצעתי איפוס, CTRL + F1 לא עושה שום דבר ולא פותח שום חלון.מה שכן יש לי עכשיו אחרי שאיפסתי את הביוס, זה אפשרויות לשנות את המתח של ה RAMDAC.זה קשור לזה?
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים כנס לadvance feature (השני משמאל)...ותראה אם יש לך שם אופציות לשנות לMANUAL ושיפתחו לך אפשרויות חדשות של מתח/תדר וכו...
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים אחרי שאתה לוחץ CTR+F1 כנס לתפריט של הFREQ&VOL שם זה אמור להיות, ככה זה אצלי לפחות.
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים מחבר אחרי שאתה לוחץ CTR+F1 כנס לתפריט של הFREQ&VOL שם זה אמור להיות, ככה זה אצלי לפחות.שוב, לחיצה על CTRL+F1 לא עושה שום דבר ולא פותחת שום חלון. (ואין לי בעיות עם המקלדת ברוך השם)יש לך אותו לוח אם כמו שלי יש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.