עבור לתוכן

המארז החדש שלי+תוספת

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני מתחרפן לאור העובדה שיש לי קריסטל אורב על הכרטיס המסך ולמי שיש את זה יודע כמה רעש זה עושה, אז לקחתי ארנק ונסעתי לחנות הקרובה לביתי(טוב נו אז 30 דקות נסיעה זה לא קרוב) וקניתי פאן באס לארבעה מאוררים...

לא, לא קניתי את הנקסוס למרות שהוא נראה מאוד יפה.. קניתי של סאן בים(sunbeam) ולהגיע לכם ת'אמת.. הוא לפי דעתי יותר יפה.

הלדים שלו מזה חזקים(אחת הסיבות למה התמונות בלי פלאש לא יצאו כאלו טובים)... בכל מקרה לקח לי כשעה לחבר הכל(לקח לחיים: לא לחתוך חוטים לפני שבודקים שהם ארוכים מספיק), חטפתי קריזה ולא היה לי כח לסדר את כל הכבלים אז ביום שישי\שבת הכבלים יהיו מסודרים ותמונות חדשות יעלו לאויר..

תמונה 1

גימור מאוד יפה...

תמונה 2

בלי הפנל הקדמי

תמונה 3

כן כן אני יודע שהכבלים לא מסודרים(אז לא צריך להגיד לי לסדר)

תמונה 4

הלדים הנחמדים כאשר הם בצבע כחול

תמונה 5

תמונה גדולה של החלון,לד פאן על ה SLK 800 והפאן באס

תמונה 6

תמונה יותר קרובה של הפאן באס

תמונה 7

תמונה לא כל כך ברורה אבל החדר בלי אור בכלל והפאן באס מאיר את כל החדר, הוא פשוט מזה חזק!

עריכה: תודה לפבל על התמיכה הנפשית

פורסם

תקטין שאני אוכל להבין משהו D:

נחמד חוץ מזה...

משהו ששמתי לב אליו היום : יותר ויותר ת'רידים עם פרויקטים מוגמרים ו תמונות של פרויקטים ופחות ופחות שאלות אשר חוזרות על עצמן כמו (מה זה MODDING) אנחנו מתחילים להתקרב ברמתנו לפורומים בחול D: ח"ח לנו...

פורסם

אני מבקש ממך להקטין את התמונות לצפייה נוחה.

נ.ב, תתחדש נראה טוב, אך יש תמונות של פנים המארז פתוח?

פורסם
  • מחבר

אני מבקש ממך להקטין את התמונות לצפייה נוחה.

נ.ב, תתחדש נראה טוב, אך יש תמונות של פנים המארז פתוח?

ביקשת, קיבלת...

תמונות של המארז פתוח? תגיד אזור ותקבל תמונה :)

פורסם

גלרייה. ונראה יפה מאד. האם הפנים מסודר ? אם כן הייתי רוצה לראות את זה ! ;)

פורסם
  • מחבר

גלרייה. ונראה יפה מאד. האם הפנים מסודר ? אם כן הייתי רוצה לראות את זה ! ;)

כמו שאמרתי, לא הפנים ממש לא מסודר :(.. בסוף השבוע אני יסדר אותו ותמונות חדשות יעלו..

פורסם

ח"ח ;)

הגימור של הפאן באס נראה ממש מגניב, ולא יותר מידי מצועצע .

אני מחכה לראות תמונות של המארז מסודר ::) ( מה הטעם בכבלים מעוגלים אם הכל מבולגן? )

פורסם
  • מחבר

טוב אז הבטחתי תמונות לאחר סידור המארז, ואני מקיים :)

קודם כל, הסיפור של היום..

התחלתי את הכל בסביבות 3 בצהריים... גילתי שאין לי כבל חשמל אז הלכתי וקניתי 100 מטר(לא היה יותר קצר)בצבע שחור(איך אפשר בלי שחור) וכמה חלקים לחיבור החוטים..

חזרתי הביתה, התחלתי לעבוד על זה לאט לאט(בדרך גם ניקיתי את ההיטדינק(ראו תמונה) וגם עוד כמה מקומות...

לקח לי כשעתיים הכל(לא כולל הפסקות וזה) ואני מתכנן להמשיך ברגע שיהיה לי tie mount....

בכל מקרה, לתמונותתתתתתתת

url=http://www.mossad.org.il/~eternal/rheobus/P1010181.JPG]ככה נראה המארז שלי לפני הסידור

סתם תמונה של החלון שלי(מאחורה)

כמה אבק :(

הכבל שקניתי

החיבור שעשיתי בכבלים

url=http://www.mossad.org.il/~eternal/rheobus/P1010199.JPG]הכבלים של הפאן באס נעלמו :)

הערה קטנה:

אני יודע שיש עוד הרבה כבלים שרואים אותם(אני חושב איך\איפה להחביא אותם)

פורסם
  • מחבר

זה הכבל חשמל שקניתי..... אין לי מושג מה שרשום שם אבל בטח מישהו מבין אז צילמתי עם זה

פורסם

נחמד מאוד.

אבל חבל, חבל שלקחת את הראובס הזה דווקא, זהו ראובס של sunbeam הגרסה הראשונה ואם החברה פה לא הבינו למה היו לך כאלה בעיות עם החיווט (ולקח לך שעתיים ! להתקין אותו) זה בגלל שחיבור המאווררים לראובס מתבצע ככה :

DSCN0571.jpg

בגרסה השניה שלו זה כבר נראה ככה:

Image15.JPG

גם אני הזמנתי אותו אבל אחרי שהבנתי את עניין החוטים ביטלתי...

הגרסה השניה מוצלחת מכל הבחינות.

לא נורא מבחוץ הוא נראה אחלה !

פורסם
  • מחבר

ת'אמת מזה היה לי כיף לעשות את הכל :)

זה חלק ממודינג.. אם היה לי אפשרות לבחור איזה לקחת, הייתי לוקח את הגרסה הראשונה רק בגלל שהחיוט.. זה כיף

פורסם

וכל מאוורר שצריך להיתחבר רגיל ללוח (או למכשיר אחר) יותר מאוחר עובר סידרת חיווט שוב ? לא רציני לדעתי.

פורסם

עדיף פלאגים מוכנים מאשר לחתוך ואחרי זה לעבוד שעה לחבר לזה פלאג

זה למה בפאן באס שעשיתי (הכי כיף לעשות למרות שזה פחות יפה) שמתי כאלה חיבורים (3 פינים) למאוררים

פורסם

ההחלטה ליצור פןבאס לבד היא לגיטימית לחלוטין, במיוחד אם התוצאה הסופית יותר ממספקת !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים