עבור לתוכן

מי שהישתמש בדרמל לחיתוך מארז: באיזה להב השתמשתם????

Featured Replies

פורסם

גם קוד דגם אם אפשר וכמה עלתה?

פורסם

יש לי את המכשיר עצמו (דרמל), אבל אין לי אביזרים (נאבדו :P), איפה ניתן למצוא כאלה בארץ ?

ניסיתי באייס קנה ובנה, בהום סנטר, יש להם רק ערכה שלמה - עם המכשיר.....

תודה

פורסם
  • מחבר

כפי הידוע לי יש בהום סנטר גם חלקים בודדים אך המחירים בשמיים, יותר זול לקנות את המכיר ולקבל יחד איתו את החלקים

פורסם

כן, אבל כל מה שאני צריך זה את הדיסקיות, ואת האביזר לדיסקיות ! כמה זה כבר יכוללעלות ?!

פורסם

ראשי חיתוך מחוזקים 426A

לא לעלות במהירות החיתוך מעל רמה החמישית

פורסם

אני השתמשתי אבל לא הלך כנראה בגלל שהשתמשתי בראש לא מתאים

מישהו יודע איזה ראש מתאים?

איך הוא נראה?

אני השתמשתי באחד שיש לו מין שפיצים קטנים כאלה בסגנון גלגל שיניים

לא חתך הרבה

מצאתי בקופסא שם איזה ראש אחד שטוח וחלק

זה יתאים יותר?

פורסם

קודם כל אני השתמשתי בראשי החיתוך שהגיעו עם הדרמל - במקרה שלי ראש מספר 420 - חתך מצוין רק נגמר מהר - אבל קיבלתי 40 ראשים כאלה עם הדרמל אז 3-4 שהלחו על החיתוך - לא נורא...

מי שרוצה לקנות בארץ שיתקשר ללדיקו (הם היבואנים הרשמיים של דרמל בארץ) מס' טלפון 03-6504000 או www.dremel.co.il וישאל אותם מהי החנות הכי קרובה למקום מגוריו (לי נתנו אחלה חנות בירושלים...).

בנוסף אפשר להשתמש גם בראש 426 או ב-456 היותר גדול שעולים בערך 40-50 ש"ח אבל לא! 426A שעולה בערך 100+ ש"ח!

לפי דעתי 420 ב 20-3- ש"ח עדיף! (חותך מצוין!)

פורסם

אם מישהו יגיד לי איך מכניסים תמונה אראה איך הם נראים...

פורסם

הנה החלקים

אם זה מכניס אותכם לדף אחר,

פשוט תבחרו בתפריט בצד DREMEL GUIDE

קודם כל אני השתמשתי בראשי החיתוך שהגיעו עם הדרמל - במקרה שלי ראש מספר 420 - חתך מצוין רק נגמר מהר - אבל קיבלתי 40 ראשים כאלה עם הדרמל אז 3-4 שהלחו על החיתוך - לא נורא...

מי שרוצה לקנות בארץ שיתקשר ללדיקו (הם היבואנים הרשמיים של דרמל בארץ) מס' טלפון 03-6504000 או www.dremel.co.il וישאל אותם מהי החנות הכי קרובה למקום מגוריו (לי נתנו אחלה חנות בירושלים...).

בנוסף אפשר להשתמש גם בראש 426 או ב-456 היותר גדול שעולים בערך 40-50 ש"ח אבל לא! 426A שעולה בערך 100+ ש"ח!

לפי דעתי 420 ב 20-3- ש"ח עדיף! (חותך מצוין!)

אתה זוכר במקרה את שם החנות ואיפה היא ממוקמת?

פורסם

אלקטרוסליל בפייר קניג 35 אם אני לא טועה

פורסם

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים