עבור לתוכן

רימו אותי? Radeon9500Pro של Gigabyte

Featured Replies

פורסם

צודק , איירוןאדי , זה עדיין מחיר מצויין גם בשביל ה-9500 לא פרו.

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מגיע לחנות כדי לקחת את הכרטיס תבקש ממנו שירכיב אותו על אחד המחשבים בחנות קודם ותראה בתור מה הוא מזוהה.

פורסם
  • מחבר

או.קיי חבר'ה סךיחה שאני מקפיץ בלי שום עידכון פשוט... היום יום רביעי עכשיו שעה 16 ועדיין לא הגיע הכרטיס, כנראה יבוא רק מחר... מעניין למה הוא מתעכב...

:jump:

פורסם

נחכה ...

פורסם

מעניין למה הוא מתעכב...

אולי החנות גילתה שבטעות הם כמעט מכרו את הכרטיס באיזה 350-500 ש"ח זול יותר . סתם, סתם , אם ניצת בך זיק פתאומי של דאגה אז אני מצטער. ;D

פורסם
  • מחבר

עדכון רבותיי: אז הכרטיס הגיע היום (יום שישי) והוא כבר בחנות... יום ראשון אני הולך לקחת אותו ולבדוק האם באמת חלה טעות או לא...

תאחלו לי בהצלחה

פורסם

בהצלחה :D

פורסם

מכיוון שנראה לי שהם היחידים בארץ שבאמת מחזיקים במלאי כרטיס כזה אז זה לא פרסום....

הייתי בזיגז וראיתי שם 9500PRO של ATI... לא יודע כלום לגבי המחיר אבל לפני 3 ימים היה להם במלאי.... שווה בירור.

פורסם

אכן לזיגזג יש אותו... אחלה כרטיס, מנסיון :P

פורסם
  • מחבר

>:(

אוף!... הרדאון ששלחו להם זה בכלל ה 9000פרו!... איזה דפק!... ביטלתי את הזמנה ולקחתי את הכסף שלי!...

ידעתי שזה יותר מדיי טוב מכדיי להיות אמיתי...

:behead:

פורסם

כמה שחיטויות הולכות פה גם אני רומיתי קיבלתי יצרנית שלא הזמנתי כשהזמנתי כרטיס אחר זה באמת מעצבן :AR15:

פורסם
  • מחבר

כמה שחיטויות הולכות פה גם אני רומיתי קיבלתי יצרנית שלא הזמנתי כשהזמנתי כרטיס אחר זה באמת מעצבן :AR15:

מריפה הזמנת (כדי שנזהר גם אנחנו!)

פורסם

באסה . עבדו עליך בסופו של דבר . כנראה שדברים טובים לא באים בכ"כ קלות(וכ"כ זול) . :-\

פורסם

ועוד 800 שח על רדאון 90 PRO ?!?!

פורסם

הא כן . שכחתי להזכיר את זה. 9000 פרו 128 מגה עולה 700 שקל טופ , אז 800 שקל זה יקר מאוד, למרות שבסוף הוא לקח את הכסף חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים