עבור לתוכן

רימו אותי? Radeon9500Pro של Gigabyte

Featured Replies

פורסם

הייתכן?! Radeon 9500Pro 128mb DDR של Gigabyte???

(הכותרת המקורית שונתה בשביל ליצור יותר יחס להודעה... סליחה...)

אז ככה חבר'ה מצאתי Radeon 9500Pro 128mb DDR ב 850 שקל (ביבוא מיוחד) סבבה לי אבל יש רק בעייה אחת... זה של Gigabyte, החברה עצמה זה לא בעייה אלא העובדה שבאתר הייצרן של Gigabyte לא מדובר בכלל על הדגם הזה!!! (יש רק רדאון 9500 רגיל).

החנות היא חנות אמינה ויש לי גם קבלה שאומרת שהרדאון אמור להיות Radeon Pro 9500 128mb של Gigabyte... חתומה על-ידי בעל החנות.

האם יכול להיות שרימו אותי שאנ יקבל בעצם רדאון 9500 עם ביוס שעשו לו פלאש???.... האם אפשרי שפשוט באתר של Gigabyte לא כתוב על הדגם הספציפי הזה מכיוון שהם מנסים למכור יותר רדאון 9700???....

רק להבהרה הדגם עצמו קיים, תחת לוח של ATi...

הקיצר מה לעשות??? אני לא יודע וזקוק לעזרתכם האם תהיה איזשהיא דרך לבדוק את הרדאון ואם עשו לו פלאש???

אגב שתי דברים נור מוזרים באתר הבית של ATi בדף המוצרים לא נזכר שום רדאון 9500 שאינו פרו

בדף הבית של Gigabyte בתחתית העמוד הראשי רשום על הזכיות שצבר הרדאון 9500פרו של ג'יגביט למרות שבדף המוצרים הוא לא קיים!

???

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגדיר חנות אמינה?!

אני בטוח 100% שאין מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

תגדיר חנות אמינה?!

אני בטוח 100% שאין מה לדאוג.

החנות אמינה... כן באמת יש כאלו!... אני קונה אצלו כל הזמן ובמחירים אצלו בכלל לא בשמיים הוא זה שלימד אותי ש AMD יותר טוב מאינטל ויותר זול (רק חבל שלי כבר היה אינטל, הוא היה יכול לחסוך לי כסף וכאבי ראש) ולמד אותי על DDR וכו'... על קירור בקיצור בנאדם טוב...

אבל הבעייה שמחיר נראה לי ממש בדיחה... כל-כך נמוך שקשה לי להאמין... במיוחד לאור העובדה שאין שום רישום נורמלי באתר של Gigabyte

פורסם

על הקופסה יש ציור של פירמידה?

נ.ב

קיבלת בנדל של גיגה בייט? איזה תוכנות יש שם?

פורסם
  • מחבר

סליחה... באמת סליחה...

הייתי צריך להיות ברור יותר ולהגיד שהזמנתי והכרטיס אומר להיגע בעוד יומיים (יום רביעי)... הבעייה היא שאני מודאג... כי על הדף מסוכם מחיר של 850 שקל (מחיר מצחיק בשביל רדאון 9500 פרו) וזה נראה לי זול מדיי... למרות שאמרתי למוכר שוב ושוב שיוודא שזה Radeon 9500 PRO!!! עם 128mb DDR... והוא שוב ושוב אמר לי שזה זה...

בדף יש את חתימותו וכתב ידו של בעל החנות עם המפרט "Radeon 9500Pro 128mb של Gigabyte"... הבעייה היא שכאשר נכנסתי לאתר של Gigabyte לא היה שום זכר לכרטיס הזה.

על הקופסה יש ציור של פירמידה?

נ.ב

קיבלת בנדל של גיגה בייט? איזה תוכנות יש שם?

במחיר המגוחף הזה לא נראה לי שאני יקבל את הגירסת Retail (הבנדל עם הקופסה הגדולה וכל הדיסקים) אלא גירסת OEM שזה הכרטיס בתוך קופסה קטנה עם הדיסק של הדרייברים

פורסם

אז אם כך אני חושב ששמו לך שם של רדאון 95 רגיל (לא פרו) של שפיר...

(70% שהתירוץ שלהם יהיה שהם התבלבלו...)

פורסם

קודם כל, אתה יכול להרגע - קיים כזה כרטיס.

פה תמצא אפילו ביקורת עליו.

מה שמוזר הוא בהחלט המחיר והעובדה שלארץ, עד כמה שידוע לי, לא הגיעו עדיין כרטיסים כאלו.

מה שעוד יותר מוזר שזה גם מחיר זול מאוד בשביל Radeon 9500 רגיל...

פורסם
  • מחבר

אז אם כך אני חושב ששמו לך שם של רדאון 95 רגיל (לא פרו) של שפיר...

(70% שהתירוץ שלהם יהיה שהם התבלבלו...)

כן בדיוק על זה גם אני חשבתי בגלל זה נידנדתי לבעל החנות שוב ושוב ושוב ושוב כדי לוודא שזה גירסת ה PRO ויש לי חשבונית בכתב ידו שאומרת שזה ה PRO אני שילמתי מקדמה של 100 שקל עד שזה יגיע (שוב, יום רביעי) ואני ישלם את שאר ה 750 שאני יקבל אותו!...

אגב, אין ל Gigabyte רדאון 9500 "רגיל" עם 128mb... בגלל זה אני כל-כך מבולבל

???

הלוואי שזה יהיה ה PRO ולא הרגיל (גם מוזר שיש לספקים שלו אותו במלאי כי שמעתי שיש מחסור חמור של Radeonים בארץ...)

ומה ההבדלים בין הפרו לרגיל (אני יודע שיש הבדלים גדולים בביצועים אבל מה ההבדלים מבחינה חומרתית?)

פורסם

אם זאת אכך הסחורה הנכונה אולי תוכל לעדכן אותי בפרטי אני מעונין לקנות גם.

פורסם
  • מחבר

אני מבטיח לעדכן, במקרה שזאת תהיה הסחורה הנכונה!

תצפו לעדיכונים ביום רביעי

פורסם

אכן נשמע כטעות (של מחיר ולא דגם) ,ואם המוכר אכן אמין כמו שאתה מציין , כנראה גם הוא לא מודע לטעות,

שתבין - הכרטיס עובר הרבה ידיים ומחירונים עד שמגיע אלייך , לכן יכולה להיות טעות שהיא לאוו דווקא אצל מוכר החנות,

ובטח גם תגלה שיום רביעי זה רק ביטוי לאחד מימי השבוע שאינו שבת ;)

מקווה בשבילך שלא תתאכזב.

פורסם
  • מחבר

אכן נשמע כטעות (של מחיר ולא דגם) ,ואם המוכר אכן אמין כמו שאתה מציין , כנראה גם הוא לא מודע לטעות,

שתבין - הכרטיס עובר הרבה ידיים ומחירונים עד שמגיע אלייך , לכן יכולה להיות טעות שהיא לאוו דווקא אצל מוכר החנות,

ובטח גם תגלה שיום רביעי זה רק ביטוי לאחד מימי השבוע שאינו שבת ;)

מקווה בשבילך שלא תתאכזב.

וואי תודה... באמת העילת חיוך על פניי... ;D והסרת קצת דאגה מליבי! תודה!

פורסם

זה באמת מחיר חלומי בשביל ה-9500 פרו , ועוד ג'יגהבייט שהיא חברה איכותית ביותר.

אני מקווה בשבילך שזה לא בלוף או משהו וזה אכן אמיתי.

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאני יותר מכולם מחכה ומקווה שזה אכן הכרטיס הנכון!

באמת תודה חבר'ס אני מצפה בקוצר רוח לכרטיס ולבדוק אם זו אכן הסחורה הנכונה!...

תודה לכווווווווולכם על העזרה ועל הקבלה לבית החם החדש שלי (הפורומים של HWZ) מקווה שאוכל להשתלב כאן כראוי...

מחכה בקוצר סובלנות :jump:

פורסם

גם אם זה לא פרו, זה עדיין מחיר מצויין .

בכל מקרה, אם זה לא... לך אליו ( אולי תגיד מי? בבקשה? ) ותדרוש שיחליף לך ללא תשלום .

בכל מקרהאין לך שום סיבה להיות מאוכזב! ::) ( כל עוד אתה מקבל R9500 פרו או לא פרו... ) ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים