עבור לתוכן

האם כדאי לנצל את מחירי הזכרונות כרגע, למרות שקניית המחשב מתוכננת ליולי- אוגוסט?

Featured Replies

פורסם

נראה לי זו הכותרת הכי ארוכה פה לת'ראד.. ;)

בכל מקרה אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס Q6600 כשתהיה ירידת מחירים נוספת (יולי אוגוסט)

כמובן שאני מעדיף לקנות את כל החלקים ביחד בבוא העת אך קשה לי להאמין שמחירי הזכרונות יישארו בריצפה כמו שהם היום.

מה דעתכם, האם מחירי הזכרונות יהיו דומים או שיחזרו למחירים ה"נורמלי" עד שאקנה מחשב?

ואם אתם חושבים שכן כדאי לקנות עכשיו, על איזה זכרונות 800MHZ הייתם ממליצים? (מתכנן OC ל 3.0-3.2 GHZ)

תודה

פורסם

תחכה

ב-3/4 חודשים הרבה יכול לקרות

ואני לא מאמין שמחירי הזיכרונות יעלו בחזרה למעלה, בטח שלא בצורה חדה

פורסם

לזיכרונות אין לאן לעלות

פורסם

"אין לאן לעלות" - מה הכוונה ? בד"כ המחירים יורדים כשיש דור חדש. כעת הסיבה היא לא DDR3 למשל, אלא "שוק" חלש וספקולציות בורסאיות, לא ? אז המחיר עלול לעלות במחצית השנה הבאה...

פורסם

לפי דעתי המחירים בירידה מתמדת מאז יציאת ה-AM2 של AMD

פורסם

ביולי אוגוסט יהיה לך כבר DDR3

אז תכין תארנק בנתיים ;D

פורסם

"אין לאן לעלות" - מה הכוונה ? בד"כ המחירים יורדים כשיש דור חדש. כעת הסיבה היא לא DDR3 למשל, אלא "שוק" חלש וספקולציות בורסאיות, לא ? אז המחיר עלול לעלות במחצית השנה הבאה...

סמסונג פותחת מפעל חדש וגדול לייצור שבבי זיכרון (היא להערכתי היצרנית הכי גדולה בעולם של שבבי זכרונות)

ככה שההיצע הולך להציף את השוק

פורסם

באמת ? מתי ? כי ככרגע אני מבין הוא עדיין לא פעיל והמחירים יורדדים... הטענה (במאמר/לינק שפורסם קודם) הייתה שאלו כבר מחירי הפסד למפעלים ומתחתם הם פשוט ייסגרו....

פורסם

אני לא יודע בדיוק מתי המפעל נפתח

אבל המפעלים לא עובדים בחינם ותסמוך עליהם שהם מרוויחים

פורסם

אני ממש לא שקט... כי הבטיחו לי "life time guarantee" ??? ומה יהיה אם הם יסגרו/יפשטו רגל ... :nixweiss:

מממ... נראה לי שעדיף שהמחירים יעלו קצת... ;)

פורסם

אחרי שששיגעון הויסטה נרגע והביקוש לאחר יציאת הויסטה נרגע.לא מסתבר שתהיה עליה.

פורסם

דווקא כן צפויה עליה, כנראה החל מיוני.

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=147336

http://techreport.com/onearticle.x/12327

לדעתי זאת החלטה שלך, קשה לי להחליט בשבילך אם לקנות עכשיו זכרונות וכך הקנייה תתבצע בחלקים או לחכות עד ליולי-אוגוסט, מה גם שירידת המחירים הבאה של אינטל אכן מתוכננת לרבעון השלישי (יולי-ספטמבר) אך עדיין אין תאריך מדויק.

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה לדור הבא של המעבדים/דגמים חדשים

שיחד איתם יגיעו זכרונת DDR3 וזהו ולא לקנות עכשיו DDR2 ולהתקע איתם

פורסם

אני במקומך הייתי מחכה עוד עשר שנים ; :-*

שטויות! זכרונות DDR3 לא יביאו לשיפור משמעותי במהירות.

פורסם

קודם כל, הדיון נפתח במטרה לנסות לחסוך קצת כסף ולקנות זכרונות היום במקום יותר מאוחר, אז להציע לקנות זכרונות DDR3 שמחירם יהיה גבוה מאוד בחודשים הראשונים לא כל כך מסתדר.

מעבר לזה, גם הצ'יפסט הבא של אינטל (Bearlake) וגם זה שאחריו (Eaglelake) ימשיכו שניהם לתמוך בDDR2, אז DDR2 עוד לא נעלם מהשוק. חוץ מזה, אפשר לצפות שזכרונות הDDR3 הראשונים לא יתנו שיפור משמעותי בביצועים, אם בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים