עבור לתוכן

מה דעתכם על המסךlg FLATRON 19 F900B

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס

פורסם
  • מחבר

באמת אפילו לא תשוב אחת

פורסם

...

עברה קצת יותר משעה מהרגע שפרסמת את ההודעה שלך ועד שהקפצת אותה, אל תצפה שאנשים יענו לך בפרק זמן קצר ו/או בכלל עם התנהגות כזאת.

פורסם
  • מחבר

1. מצטער מאוד אבל ראיתי שהרבה אנשים צפו בנושא אבל אף לא אחד השיב לי

2.בזמן האחרון לא ענו לי היו לי שתי בעיות במחשב אבל אף אחד נתן לי עזרה והבעיות עדיין נשארו.

3.אני עדיין לומד את כללי ההתנהגות בפורומים

שוב אני מצטער ואשמח לקבל תשובה

פורסם

יופי :)

עכשיו ניגש לשאלה - המסך הזה הוא מסך מהסדרה החדשה של LG - הן לחברה והן למסכים שלה יש מוניטין טוב מאוד בתחום, חוץ מזה שהמסך הזה מציג מפרט מעולה, כך שהכל שאלה של מחיר וכמה כסף אתה מוכן להוציא על מסך.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שבשביל עוד שתי אינצים כדי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשל ה19 אינץ לא יקרים בהרבה מה17 לא כמו ה21 שאז המחיר עולה משמעותית ממה שאני ראיתי.

אני רוצה מסך לכמה שנים טובות (המסך packard bell (רק המסך הוא שלpackard bell לא הייתי שם עוד אלף שקל בשביל שם של חברה ומחשב בינוני) שלי הוא בן 4-5 שנים לפני בערך חצי שנה כיוונתי אותו מחדש במעבדת מחשבים וזה היה מדהים אחרי שלוש שנים של שימוש המסך שלי הראה טקסט על הפנים ולא היה אפשר כמעט לקרוא דף אחד בלי כאב עיניים אבל אחר כך המסך כאילו קם לתחיה אני ממש ממליץ על זה).

בקיצור נחזור לעניין אני רוצה מחשב לעבודה גרפית (photoshop מידי פעם) ומשחקים וסרטים.

אני רוצה מסך איכותי אבל שלא יעלה על 2000 שקל בשום אופן ועדיף אפילו פחות

מה אתם אומרים.

פורסם

תאמין לי שהשני אינצ'ים האלו עושים את ההבדל... 8)

פורסם

חיפוש קל בפורום יראה לך כי אפילו היבואן הצהיר כי הסדרה שהגיעה לארץ חוזרת בכמויות נכבדות ולא נחשבת אמינה כל כך. אני הייתי ממליץ לך לבדוק את ה-IIYAMA 452PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים