עבור לתוכן

OC משפר ביצועים במשחקים?

Featured Replies

פורסם

אם אני יעשה OC למעבד שלי, זה ישפר לי את הביצועים במשחקים?או שזה רק הכרטיס מסך?

(Pentium 4 3.0 GHZ)

*קירור סטוק

*השאר במפרט

פורסם

תלוי איזה אוברקלוק, כמה גדול, אם אתה מריץ משחקים עם פילטרים או בלי (בלי פילטרים ורזולוציה נמוכה ההבדל גדול יותר).

פורסם
  • מחבר

ההפך אני משחק עם הגדרות כמה יותר גבוהות שאני יכול...ורציתי לדעת האם כשאני יעשה אוברקלוק(כמה שאוכל עם קירור סטוק) אני יוכל להעלות את ההגדרות במשחקים.

פורסם

עם קירור סטוק אי אפשר להגיע רחוק ולכן גם השיפור לא יהיה משמעותי בכלל.

פורסם

ההפך אני משחק עם הגדרות כמה יותר גבוהות שאני יכול...ורציתי לדעת האם כשאני יעשה אוברקלוק(כמה שאוכל עם קירור סטוק) אני יוכל להעלות את ההגדרות במשחקים.

בתנאי שתשחק על ההגדרות הכי נמוכות בלי שום פילטרים רק אז אתה תראה יותר FPS ככל שהOC של המעבד יהיה גדול יותר אבל ככה ההבדל יהיה אפסי כשתאמץ את הכרטיס מסך שלך ב100% להוציא משחק אחד SUPREME COMMANDER ששם המעבד קובע מאוד.

פורסם

זה אכן משפר ביצועים במשחקים אפילו יותר מ-OC של הכרטיס מסך.

פורסם

מאוד תלוי, אם הכרטיס מוגבל על ידי המעבד אז הOC יביא שיפור.

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם

הכל שטויות! רק OC לכרטיס מסך יכול לעזור כאן. המעבד שלך מספיק ויותר למשחקים של היום.

פורסם

הכל שטויות! רק OC לכרטיס מסך יכול לעזור כאן. המעבד שלך מספיק ויותר למשחקים של היום.

עם היו לך 2 8800GTX המעבד הזה היה מגביל מאוד.

אז הכל תלוי

פורסם

שוב, לא לא ושוב לא! אתה טועה. כשהמעבד הוא כמו שיש לו, אז זה לא מגביל כלל למשחקים של היום נקודה!

פורסם

פסיק, רק במשחקים כמו COD2 ,BF2 ועוד די הרבה הוא כן.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שלי הוא Asus 7300GS 512MB

[עשיתי OC לכרטיס והFPS לא עלה אפילו ב-1]

ראיתי שהסתבכתם פה אז הנה כמה שמות של משחקים ותגידו לי אם זה יישפר משו או לא. :jump:

DOOM 3

1.6Counter-Strike

Test Drive Unlimited

TMNT

Command & Conquer Generals

UEFA Champions League 2006-2007

MU

פורסם

פסיק, רק במשחקים כמו COD2 ,BF2 ועוד די הרבה הוא כן.

לא הוא לא. לא משנה כמה פעמים תגיד שכן, זה לא נכון. המעבד שיש לו הוא מספיק וזהו. כרטיס מס, יוסיף בהרבה.

פורסם

זה נכון חלקית הפנטיום 4 זה מעבד חלש בעיקר למשחקים אין מה לעשות ככה זה אבל במקרה שלו הכרטיס מסך זה מה שממש מגביל אותו ה7300GS בעיקר עם הTC הוא מכה למשחקים הוא כרטיס גרוע מאוד אני מצטער, אני לא מאמין שיש OC שיעזור לו וכנ"ל OC למעבד כי תמיד אתה תוגבל ע"י הכרטיס מסך.

הפתרון שלך זה להחליף אותו למשהו יותר חזק בתקווה שיש כסף אם אין נסה לעשות OC למעבד או לכרטיס מסך למרות שאני לא חושב שתראה BOOST גדול אם בכלל תראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים