עבור לתוכן

המארז Lian-Li PC-65 שווה את הכסף שמשלמים עליו? [930ש"ח ללא ספק}.

Featured Replies

פורסם

בדקתי מארזים ובלה בלה בלה, ומצאתי את ה-Lian-Li PC65 ב-935ש"ח כולל חלון,

אני חשבתי בכיוון שלו מכוון שבתמונות שלו שראיתי הוא דיי מרוחב מבפנים,

יש לו 4 מאוררים של Lian-Li שמגיעים איתו ו-USB קדמי.

מה אתם אומרים, שווה את הכסף?

קישור לדף המוצר:

Lian-Li PC-65 Aluminum Case

תודה מראש,

DINO.

פורסם

לדעתי המארז לא משהו ולא שווה את המחיר שלו...

במחיר כזה (ואפילו יותר זול) תקח את ה Enermax ב- 600-700 עם ספק..

פורסם

במחיר שלו אתה יכול לקנות את ה Thermaltake!

עם אלומיניום, יש לו 4 מאוררים, צג טמפ', כניסה של usb ו firewire מקדימה...

פורסם
  • מחבר

במחיר שלו אתה יכול לקנות את ה Thermaltake!

עם אלומיניום, יש לו 4 מאוררים, צג טמפ', כניסה של usb ו firewire מקדימה...

מה ההתלהבות מ-ThermalTake? תשים לב טוב זה בדיוק כמו מארזי Enermax וצ'יפטק רק פאנל קדמי שונה.

פורסם

אמרתי שבמחיר שלא אפשר לקנות את ה Thermaltake

שנחשב ליקר

אבל אני לא הייתי קונה אותו

אם היה לי מספיק כסף

היתי קונה את האנטק או האנמרקס או הציפק

פורסם

קודם תראה את איכות הבנייה של LI_LAIN ואחרי זה תדבר ... עוד משהו חשוב זה שהמארז הזה עשוי מאלומיניום כולל הפנל הקידמי

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו?

פורסם

ראיתי היום באופן אישי מארז של טארמלטייק ואני חייב להגיד שמאוד התרשמתי ממנו לטובה

איכות בנייה מדהימה!! אלומיניום, חלון מותאם ויפה, מאוררים שקטים וטובים, חיבורים מקדימה ועוד ועד...אין לי מילה רעה אחת להגיד עליו

מומלץ בחום רב ביותר!!! במיוחד בתחום המחיר הזה...ותתפלאו אבל העובדה שהוא זהה לאנרמקס ואנטק היא רק יתרון!

פורסם

אם הכוונה בשווה את הכסף למשתלם, אז לחלוטין לא.

אבל אם זה הסוג שאתה מחפש, ואתה מוכן להשקיע המון כסף בשביל לקבל אלגנטיות (וכשתהיה גדול תסע במרצדס), אז זה דיי יתאים לך, כן.

פורסם

אם הכוונה בשווה את הכסף למשתלם, אז לחלוטין לא.

לחלוטין לא מסכים - המחיר אכן גבוה אך כאשר אתה מתחשב במה שאתה מקבל ובעבודה שמארזים נשארים ליותר מדור אחד של מחשב...תראה שזה כן משתלם. בעיקר עם נכנס למשוואה גם פאקטור של אסתטיקה...שמאוד חשוב להרבה אנשים

פורסם

יש מארזים שזולים בכמה מאות טובות, עדיין לא מגושמים וישארו לאותה תקופה של זמן.

פורסם

הכל תלוי במה אתה רוצה!

כלומר כמה כסף יש לך וכמה אתה מוכן להוציא, ומיוחד מה אתה רוצה לקבל!

כולכם שחכתם את הCOOLERMASTER 710, שהוא במחיר דומה, מעוצב מאוד מאוד יפה, ויש לו זרימת אוויר טובה יותר לפי דעתי (מארז של צ'יפטק בעיקרון) הכל יחזיק לך אותו דבר בעיקרון. מה יותר יפה, תיקח.

כמובן שיש את הצ'יפטקים הכסופים, שהם מאוד יפים, אלומיניום, לא אחלה בניה אבל לא רעה בכלל וזולים בכמה מאות שקלים.

פורסם

930ש"ח !? כי הוא מאלומיניום? 4מאווררים? תאורה ויו.אס.בי? למה הוא כזה יקר? אחרי הכל הוא לא כזה מיוחד, והוא קטן.

הם פספסו פה כמה פיצ'רים? הסבירו נא לי.

פורסם

מה הם פספסו?... המארז כמעט מושלם.. אני לא יכול לחשוב על משהו שבעצם אין בו.

אני רק לא כ"כ אהבתי את הפאנל הקדמי, הוא "שקט" כזה.. בכלמקרה אם הוא באמת מוכן להשקיע את הכסף במארז וזה מה שהוא רוצה, שיקנה בכיף..

פורסם

מושלם? ומה רע בAX-01SLD של צ'יפטק? גם מאלומיניום, יותר גדול, יותר מאווררים (אם אני זוכר טוב) ו.. =\

לא יודע, מה באמת מיוחד במארז הזה? את הפיצ'רים שלו אני רואה במארזים הרבה יותר זולים ובאמת שיוצא לי לראות אותם הרבה.

הסבירו נא לי ! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים