עבור לתוכן

האם הספק שלי - HEC 400W יסחוב 6800 אולטרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי את הספק הנ"ל וכרגע יש לי ככרטיס רדאון 9800XT ויש לי אולי אפציה להחליפו ב 6800 אולטרה כנראה הדגם עם שתי כניסות חשמל, יש לי 2 דיסקים קשיחים, 7 מאווררי 80 מ"מ כרטיס קול עם מכירנ חיצונית 2 כונני CD בקיצור סטנדרטי. השאלה היא האם הספק יוכל לעמוד בעומסים של הכרטיס כאשר הכרטיס מתאמץ בבמשחקים?

ד"א האם כרטיס כזה מעלה את צריכת החשמל של המחשב באופן משמעותי?

פורסם

שלום לכולם

יש לי את הספק הנ"ל וכרגע יש לי ככרטיס רדאון 9800XT ויש לי אולי אפציה להחליפו ב 6800 אולטרה כנראה הדגם עם שתי כניסות חשמל, יש לי 2 דיסקים קשיחים, 7 מאווררי 80 מ"מ כרטיס קול עם מכירנ חיצונית 2 כונני CD בקיצור סטנדרטי. השאלה היא האם הספק יוכל לעמוד בעומסים של הכרטיס כאשר הכרטיס מתאמץ בבמשחקים?

ד"א האם כרטיס כזה מעלה את צריכת החשמל של המחשב באופן משמעותי?

במקרה שלך כן. מכיוון שה6800ULTRA לAGP אכל מתח בזמנו כמעט כמו שה8800GTX אוכל היום.

מה שכן, אני הייתי ממליץ לך לנסות קודם ולראות אם זה עובד ומקסימום אם לא פשוט להחליף ספק... סה"כ אני מאמין שזה אמור לעבוד בסדר גמור.. וכמו שאמרתי, אם לא - תחליף..

פורסם
  • מחבר

תודה.

פשוט ראיתי שאנבידיה דורשים לפחות ספק של 480 וואט ואני מפחד שהספק לא יחזיק, נראה לי שהכרטיס הוא BFG 6800 ULTRA OC. בכל מקרה אם הוא דורש יותר מידי האם הוא יכול לגרום לנזק למערכת?

פורסם

סביר להניח שלא,מומלץ שלא תתעסק עם מסמכים חשובים או דברים אחרים שמאמצים את ה-HD בעת הבדיקה שלך.

הדרישות של Nvidia לא מציאותיות ומתייחסות ככל הנראה לספקים ג'נריים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים