עבור לתוכן

מחפש מדפסת משולבת, מבקש חוות דעת על ה Lexmark X5470 (בעיקר מול HP 5610 ו3183)

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מדפסת משולבת זולה. תקציב בין 400 ל 650 שתחליף את הHP5500 (שממנה אני מרוצה), עדיפות לפקס עצמאי ומזין נייר (לא חובה).

מחיפוש ברשת נראה שהX5470 של לקסמרק בפחות מ 500 ש"ח (470 הכי זול) זה פיתרון זול וטוב. מקריאת ביקורות באנגלית נראה שעלות הדיו דיי זהה לHP כמו גם איכות הדפסת הטקסט. היתי שמח לשמוע חוות דעת על המדפסת ממי שהשתמש איתה בעיקר מול המדפסות הבאות של HP ה5610 וה3183 שאותן אני גם שוקל לקנות.

כרגע יש לי את ה5550 של HP ולקראת קניית דיו חדש (300 ש"ח) חשבתי שאולי כדאי כבר להחליף למדפסת משולבת ולחסוך את החוסר בפקס (סורק) שקצת מפריע לי. העדיפות היא לא לרדת באיכות ומהירות ההדפסה של ה5550 שיש לי כרגע (בטקסט).

לינק למספר ביקורות על הלקסמרק:

http://www.ciblant.com/product_reviews.php?productId=678

שימושים וצרכים:

----------------

- רוב רובן של ההדפסות זה טקסט שחור, מעט צבע, תמונות בכלל לא (למרות שטוב שיש את האופצייה. תמונות אני תמיד שולח לפיתוח).

- מהירות בהדפסת טקסט סבירה+ עד טובה, מדפסת איטית בטקסט זה לא בשבילי.

- איכות : בטקסט שתהיה טובה אך לא צריך איכות עילאית של מדפסות מאוד יקרות. בתמונות האיכות לא ממש חשובה לי כי אני לא מדפיס תמונות.

- עלות - מאוד חשובה גם של המדפסת, בעיקר של הדיו.

- פקס - עדיפות גבוה לפקס עצמאי. שיהיה נוח לקבל ולשלוח, זיהוי פקס בשיחה נכנסת זה יתרון.

- מזין נייר - יתרון , לא קריטי בכלל.

- סורק - רק שטוח. רצוי מאוד באיכות נורמלית, העיקר שלא יהיה גרוע (יכולת לסרוק תמונות מפותחות עם תוצאה נורמלית עד טובה זה יתרון חשוב).

*בנוסף - האם מישהו יודע מה הבדלים בין ה5610 של HP למחליפה שלה ה5783 חוץ מעלות דיו נמוכה יותר ?

תודה.

פורסם

ה 5470 היא דגם נחות של לקסמרק,לא מומלצת,איכות בנייה ירודה,הדיו יחסית בסדר,רוצה לקסמרק? תתחיל רק מה 7350,

ב 3183 אין פקס בכלל אז אין לי מושג למה חשבת עליה,

מה שחידשו ב 5783 לעומת ה 5610 הוא ראש דיו (שלא מגיע בהתחלה) ל 1000 דפים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה,

יש סיבות נוספות מדוע היא לא מומלצת ? (בהנחה שאיכות הבניה שלה לא גורמת למספר תקלות ממוצע גבוה יותר בקרב משתמשים).כדאי לציין שאיני מבצע כמות גדולה מאוד של הדפסות, לפעמים הדיו מחזיק אצלי למעלה משנה.

אולי לא ציינתי טוב אך הדגש הוא קודם כל על מחיר, בהחלט היתי מעדיף משהו בפחות מ500. כרגע המחשב שולח פקסים דרך מודם לכן גם ה3183 היא אופצייה מבחינתי. פקס עצמאי מן הסתם זו אופצייה יותר טובה השאלה מבחינתי האם זה שווה תוספת של 260-300 ש"ח ואת זה אני מנסה לברר, תוספת של עוד כ60 עד 80 ש"ח זה בהחלט טוב מבחינתי כתוספת אך בטח לא ארצה מדפסת שבשאר הדברים היא ירודה (לעומת ה3183 לדוגמה) ואת זה אני מנסה לברר פה.

לגבי ה7350 שציינת, ידועים לך אולי ההבדלים בינה להין ה5470 ? למרות שבאיזור ה680 ש"ח אני חושב שהתקציב גבוה מדי ואולי בתקציב זה היא לא עדיפה על ה5610 של HP.

בתחום של HP ההפרש בין ה3183 ל5610 הוא 250 ש"ח , אני חושב קצת גבוה השאלה אם מוצדק.

ובנוסף - לגבי המחסניות שציינת לא כלכך הבנתי - האם אחד מהדגמים המדוברים מגיע ללא מחסניות דיו בקנייה ?

ושוב אולי אחדד כאן ההתלבטות היא יותר בכיוון של ה5470 מול ה3183 (נעזוב רגע את עצמאות הפקס בצד).

פורסם

כל מדפסת מגיעה עם ראשי דיו אבל רוב הדגמים מגיעים עם כמות ראשונית קטנה,

אם אתה לא צריך פקס אז ברור שה 3183 עדיפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים