עבור לתוכן

נמאס לי לחכות... 1950P VS 8600GTS תקציב : 1200 גג

Featured Replies

פורסם

אני כבר מחכה משהו כמו 3 חודשים וכל הזמן אני אומר, למה לקנות עכשיו שעוד מעט אני אתבעס, אבל עכשיו

נמאס לי לחכות ואני כבר רוצה לקנות החודש !

אני מתלבט מאוד בין השתיים הנ"ל, אני יודע שהמחשב שלי לא מריץ פרפקט את ויסטה אבל אני ראיתי את

התמונות\סירטונים של DX10 וזה ניראה פשוט מדהים !

להגיד את האמת אני דיי נוטה לכיוון 1950P כי הייתי עם ויסטה וראיתי שדבר ראשון יש המון בעיות

דבר שני המחשב שלי לא מריץ אותה 100% עם משחקים כי היא צורכת 250 מגה ראם יותר מ XP... (בלי ממתקים)

המחיר לא משחק כאן תפקיד גם כי אני קונה אותם בזול יותר מהמחיר הרגיל וגם כי זה הפרש דיי קטן של 100 שקל...

טוב, אני חפרתי מספיק, עכשיו מה אתם אומרים ?

ובבקשה בלי תשובות של 3 מילים/תשובות של באלאש :P .

ד"א, תגובה 700 !!

פורסם

8600GTS מקבל יותר נקודות ב 3DMARK אבל במשחקים ה 1950P מציג יותר FPS

הכרטיסים דיי מקבילים אחד לשני אבל אם אתה קונה כרטיס כל שנה אתה יכול בשקט לקחת DX9

ואז לשדרג כשמשחקי DX10 ייצאו

פורסם

בחיים לא הייתי קונה כרטיס חדש עם GDDR2...

פורסם

בחיים לא הייתי קונה כרטיס חדש עם GDDR2...

זה כניראה טעות לא קיים 1800XT עם DDR2

פורסם
  • מחבר

לא קונה 1800XT בטוח !

אני קונה עכשיו כטיס לעד הצבא (4-5 שנים) אבל לא אכפת לי לשחק משחקים ישנים, אבל לפחות שיעבדו טוב !

אז מה אתם אומרים 1950 PRO או 8600GTS ?

פורסם

לא קונה 1800XT בטוח !

והסיבה היא?

פורסם

במקרה שלך(4-5 שנים..) 8600GTS יהיה עדיף לפי דעתי.. אם אתה משדרג כל שנה שנתיים ככה אז הX1800XT הוא הכי טוב מבין השלושה... אבל הוא לא *הרבה* יותר טוב מהX1950PRO 512MB שכבר אפשר למצוא בפחות מ1100שקל...

פורסם

גם אני באותה דילמה והדבר הכי מרגיז שיש זה לחכות, לחכות ולחכות..

בקסימום נקנה ונוכל אותה אח"כ אני מוכן לקחת את הסיכון ואני בעצם מודה לו וזה לא מעניין אותי, כל עוד לא תיהיה ירידה מטורפת של נגיד 50% , כל ירידה אחרת לא מעניית אותי בכלל...

אז מה באמת לקנות (כרטיס למחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד כפול ליבה 4800 של AMD?, אני צריך כרטיס שיחזיק מעבד לכמה שיותר זמן 3 שנים +).

פורסם

לדעתי אם אתה מחזיק בכרטיס יותר משנה שנה וחצי אתה חייב כרטיס עם תמיכה ב-DX10.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא חלש יותר מ 1950PRO וגם המערכת שלי לא מריצה משהו משהו את ויסטה...

ואני לא הולך להוסיף זיכרון\להחליף מעבד !

פורסם
  • מחבר

כמעט בטוח שלא עושה OC... לפחות לא קבוע !

פורסם

8600GT נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים