פורסם 2007 באפריל 2718 שנים המטרה היא בעיקר מוזיקה, מעט סרטים, לחדר קטן יחסית, שיהיו גדולים, יפים וחזקים!יש לציין כי כמות הבאס ואיכותו, חשובה לי מאוד.לגבי החברה, אני לא מבין כ"כ אבל רצוי חברה בעלת שם מוכר...הייתי מועוניין לקבל מספר הצעות לגבי הרמקולים, ולינקים לקניה בארץ...שיהיה לכולם סופשבוע נעים ונחמד,תודה,Aviko
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אתה מוכן לקנות יד שניה?כי בתקציב כזה אני בספק שתמצא משהו חדש ואיכותי...תקציב כזה יותר מתאים לרמקולי מדף,ויש מצב שזה מה שאתה צריך אם יש לך חדר קטן...אבל בעיקרון בשביל איכות תצתרך לחפש במודעות יד שניהזה אתר מצויין http://aviyaffe.com/store/main/index.aspxקניתי מהם את הGRADO SR 80תחפש שמה,אם תוכל להגדיל את התקציב אז יש מצב שתמצא משהו שאתה אוהבוכמובן שהכי חשוב,שתלך ותשמע..כי רק אז באמת תוכל להגיד מה יותר מתאים לך
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים מה גודל החדר?איזה סוג מוזיקה אתה שומע?למה הרמקולים יחוברו?יד שניה בא בחשבון?
פורסם 2007 באפריל 2818 שנים מחבר מה גודל החדר?איזה סוג מוזיקה אתה שומע?למה הרמקולים יחוברו?יד שניה בא בחשבון?החדר כ20על 20....אני שומע כל סוגי המוסיקה חוץ ממזרחיתהרמקולים יחוברו למחשב...יד שניה בא בחשבוןתודה לכולםעוד הצעות ישמחו אותיתודה,Aviko
פורסם 2007 באפריל 2918 שנים החדר כ20על 20....אני שומע כל סוגי המוסיקה חוץ ממזרחיתהרמקולים יחוברו למחשב...יד שניה בא בחשבוןאתה גר באולם אירועים??יכול יכול, מקס' מחליפים פלאגשום פלאג בעולם לא יעזור לך להפעיל רמקולים רצפתיים, או מדפיים(לא מוניטורים של אולפן שחלקם באים אם הגברה פנימית).1. תצתרך לחפש ממש טוב בלוחות יד שניה כדי למצוא זוג רצפתי/מדפי באיכות סבירה בתקציב הנ"ל!2. אתה חייב גם תקציב נוסף בשביל הגברה נורמלית, גם כן מיד שניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.