פורסם 2003 בינואר 2022 שנים הייש לי ראדון 8500 BUILT BY ATIורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיהויש לי כמה שאלות:1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס?2)איך מפעילים את ה TV -OUT?3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים 1) תנסה ותראה ... 2) תלך לחלון הדרייברים, ותחפש את אפשרות ה TwinView ( יש לי NV לכן אני לא יודע איפה בדיוק ). תחבר את החוט לכרטיס ולטלוויזיה, תפעיל את העניינים שם, וזהו ... 3) זה מסובך, אז תקשיב טוב: אתה לוקח את החוט, ומחבר אותו לטלוויזיה ! ! !
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מחבר אני לא חושב שיש לי את הכבל המתאיםלראדון שלי יש יציאת S VIDEO ואני כמעט בטוח שלטלויזיה שלי אין יציאה כזאתאז אני צריך להשיג מפצליש למשהו מושג איזה כבלים מגיעים עם הראדון?כי אני לא מוצא כרגע את שלי הכרטיס שלי נקנה לפני יותר משנה
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים 3) זה מסובך, אז תקשיב טוב: אתה לוקח את החוט, ומחבר אותו לטלוויזיה ! ! ! לא הבנתי, אתה מוכן לפרט יותר? ;D
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים היא טובה ואפילו מצויינת.ראינו כבר עשרות סרטים בטלוויזיה שהעברנו אליה.. וקנינו כבל מהמחשב עד לטלוויזיה , במקום כל פעם להעביר את המחשב.קניתי מתאם בין S Video ו - RCA , ובשביל הסאונד - RCA. בקיצור היציאה בסוף RCA (אדום, לבן וצהוב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.