עבור לתוכן

בעיית SHUTDOWN במחשב מורכב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי רכיבים מ KSP ב 3,435 ש"ח והם כדלהלן

athlon64 x2 5200+

abit nf-m2s

2x1gb kingston 667

gforce 8500gt

wd 250gb sata2

hec 450w

hec case

lg dvdrw

הרכבתי הכל מ 0

זה התחיל מזה שהפעלתי את המחשב ולא היה DISPLAY, לאחר בדיקות של כרטיס המסך וכו התברר שסטיק זכרון אחד דפוק מכיוון שניסיתי אותו בשני הסלוטים לבד וזה לא עבד, נשארתי עם הסטיק התקין והפעלתי את המחשב...

ניסיתי להתקין אקספי מאיזשהו דיסק מוכן מראש והמחשב נכבה בעת עליית הווינדווס.. חשבתי שזו בעיה בדיסק הספציפי מכיוון שהוא מותאם למחשב אחר (עינייני דרייברים), פירמטתי התקנתי אקספי מחדש מדיסק שכולל עדכוני אפריל וקיבלתי שגיאה באמצע ההתקנה.. לאחר חיפוש בווב הוקל לי כי התברר שרבים אחרים נתקלו בשגיאה וכך פניתי לעותק אחר של אקספי עם עדכוני מרץ שהרבה אנשים דיווחו שעובד היטב..

באמצע ההתקנה בסביבות ה INITIALIZING DEVICES המחשב פשוט נכבה.. שום שגיאה, שום ציפצוף פשוט נכבה... וכך ניסיתי הרבה פעמים וכל פעם זה נכבה מחדש בסביבות אותה נקודה, בביוס גם טמפ מערכת וגם מעבד בסביבות 35, נגעתי ברכיבי המחשב (ספק, מעבד, כרטיס מסך, לוח אם) והם היו די קרירים, ניסיתי לשחק עם אפשרויות בביוס כמו LOAD FAULT SAFE DEFAULTS ו- HALT ON NO ERRORS וגם CMOS CLEAR ושום דבר לא עוזר... פשוט נכבה ללא הסבר..

אני די בטוח שזה לא העותק של האקספי, עכשיו השאלה אילו אפשרויות עומדות בפניי חוץ מלקחת אותו למעבדה? אולי פיספסתי משהו בביוס? אולי זה הלוח אם? הספק? אולי גם הסטיק השני של הזכרון דפוק בצורה מסויימת? שום דבר לא עושה רעשים/מתחמם/מצפצף והכל מחובר נכון והיטב... אם למישהו יש רעיונות, אשמח

ד"א שאלה קצת מפגרת וחובבנית אבל בכל זאת - הספק אמור להיות על 230 ולא על 115 נכון? כרגע הוא על 230 אצלי ואם זכור לי נכון כך זה אמור להיות

תודה

פורסם

אתה חי בישראל פה המתח הוא 220 אז כן....

בכל מקרה, אני יהמר על

עותק לא חוקי של חלונות ? לא מדברים על זה פה.

הרכבה לא טובה

אחד מהרכיב פגום

פורסם
  • מחבר

לגבי ה- 230 (אני די בטוח שרשום 230 ולא 220) סבבה..

עותק לא חוקי של חלונות? לא עניינו של אף אחד חוקי או לא, אני העליתי את הנושא רק כדי שיהיה ברור שזו בעיית חומרה (אלא אם כן יש למישהו לחדש לי)

הרכבה לא טובה / אחד מהרכיבים פגומים - תודה שכיסית את כל האפשרויות (:

יש מישהו עם הצעות בדיקה/תיקון יותר קונקרטיות?

פורסם
  • מחבר

זו לא תוכנת בדיקה שרצה מתוך ווינדווס?

המחשב כאמור נכבה בתחילת ההתקנה של מערכת ההפעלה בסביבות הוספת השפה העברית כל פעם מחדש..

בכל אופן, החלטנו לא להתמהמה עם זה והבאנו אותו עוד היום למעבדה

אם יהיו מסקנות מעניינות אשתף אותכם בהן כאן (:

פורסם

להשכלה כללית זו תוכנה שנטענת מיד לאחר הPOST

פורסם

כנראה שיש לך נסיון כדי להרכיב מערכת מחשב לבד

אבל לא מספיק נסיו, תנסה לבדוק טוב בביוס את הפרמטרים

של הזכרונות ואת מהירויות הבאס.

לבדוק את הביוס טוב טוב ולראות שלא טעית בשום פרמטר.

יכולה להיות בעיה בהרד דיסק, אוליי CHKDSK יעזור או פירמוט.

פורסם
  • מחבר

תודה ag43, חשבתי שזו תוכנת ווינדווס.

dorbanz3: ממה שיכולתי לראות הכל היה תקין, ולמרות זאת כמו שאמרתי ניסיתי כמה סטאפים כדוגמת LOAD FAULT SAFE DEFAULTS ו- LOAD OPTIMIZED SETTINGS וכדומה. את ההארדיסק פירמטתי אינספור פעמים, גם פירמוט מהיר וגם מעמיק, לא עזר.

אני סקרן לדעת מה העניין, אני רק מקווה שאחד מהמעבדה יוכל לזרוק איזו מילה למה זה קרה בכלל שבוע הבא כשאני אבוא לקחת את המחשב (:

פורסם
  • מחבר

סוף טוב הכל טוב

קיבלתי את המחשב חזרה מהמעבדה

מתברר שמה שגרם לבעיות ה SHUTDOWNS היה לוח האם..

ההרכבה שלי הייתה ללא רבב ;D

שמו לי לוח אם חדש והחליפו גם את סטיק הזכרון הדפוק

תודה לכולם על התרומה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים