עבור לתוכן

משחקים על מסך טלוויזית LCD בגודל 32"

Featured Replies

פורסם

מישהו ניסה לשחק פעם משחקים איכותיים בחיבור למסך טלוויזיית LCD?

הרזולוציה של מסכים אלו לא ממש גדולה ולכן לדעתי אין צורך בכרטיס מסך חזק במיוחד.

האם אני טועה?

פורסם

אתה לא אבל לשבת מול TV עם עכבר ומקדלת מכזה מרחק זה מעיק.

פורסם

דובי זובי צר לי לאכזב אותך אבל בבעלות המשפחה שלי טלוויזיית LCD 42 שחוברה לא פעם למחשב ושיחקתי בה וזה מ-ד-ה-י-ם... בתנאים שאני משחק (ראה מפרט) זה מבאס טילים אבל תחשוב לדוגמא (בכוונה אני לא מפציץ) שמדובר במחשב עם כ. מסך 1950PRO זיכרון 2ג'יגה מעבד E6400 שמחובר למסך שכזה ומשחקים למשל HL2\FEAR על מסך שכזה על רזולוציה מקסימלית (שאצלי זה 720i :'( ) ומקסימום פילטרים וכו' עם עכבר אלחוטי ומקלדת בסוף הסלון אין שום בעיה זה לא מעיק להיפך זה מעצים לך את תחושת המשחקיות + אתה יכול לשחק עם חברים בכיף... זה באמת כיף גדול. אני כבר מתכנן על המסך שלי לחדר של 27\32 שייחובר למחשב חדש גם זה יהיה מדהים באמת חוויה מומלצת לדעתי (אך ורק עם מקלדת + עכבר אלחוטיים!!! אחרת זה מבאס מאוד , מניסיון).

הרזולוציה של מסכים אלו היא מגיעה למקסימום של 1080i שזה אומר 1900X1080 (אני לא בטוח 1900 ומשו..) שזה מצריך למשחקים חדשים ואיכותיים ברזולוצייה כזאת מינימום 8800GTX\GTS640 בזה אתה צודק. אמנם לרובנו בגלל המחיר היקר בארץ של המסכים הללו יש 720i זה אומר 1366X720 וכל כרטיס מסך ב800שח יריץ לך משחקים על מקסימום ויבטיח לך הנאה מושלמת מהטלוויזיה הזאת.

פורסם

טועה במה?

לשבת כמו טמבל עם עכבר ומקלת על TV לא משנה איזה זה מעיק, הגובה לא מתאים ולשב כמו איזה תינוק בכסאות המגובהים שלהם פשוט איוולי.

מילא משחק למחשב שאפשר לשחק עם game pad אני מבין....

הבעיה הגדולה שלו תיהיה טקסט, ולא 1080I זה לא 1900 על שום דבר זה WXGA כולמר 1366x768.

פורסם
  • מחבר

דובי זובי צר לי לאכזב אותך אבל בבעלות המשפחה שלי טלוויזיית LCD 42 שחוברה לא פעם למחשב ושיחקתי בה וזה מ-ד-ה-י-ם... בתנאים שאני משחק (ראה מפרט) זה מבאס טילים אבל תחשוב לדוגמא (בכוונה אני לא מפציץ) שמדובר במחשב עם כ. מסך 1950PRO זיכרון 2ג'יגה מעבד E6400 שמחובר למסך שכזה ומשחקים למשל HL2\FEAR על מסך שכזה על רזולוציה מקסימלית (שאצלי זה 720i :'( ) ומקסימום פילטרים וכו' עם עכבר אלחוטי ומקלדת בסוף הסלון אין שום בעיה זה לא מעיק להיפך זה מעצים לך את תחושת המשחקיות + אתה יכול לשחק עם חברים בכיף... זה באמת כיף גדול. אני כבר מתכנן על המסך שלי לחדר של 27\32 שייחובר למחשב חדש גם זה יהיה מדהים באמת חוויה מומלצת לדעתי (אך ורק עם מקלדת + עכבר אלחוטיים!!! אחרת זה מבאס מאוד , מניסיון).

הרזולוציה של מסכים אלו היא מגיעה למקסימום של 1080i שזה אומר 1900X1080 (אני לא בטוח 1900 ומשו..) שזה מצריך למשחקים חדשים ואיכותיים ברזולוצייה כזאת מינימום 8800GTX\GTS640 בזה אתה צודק. אמנם לרובנו בגלל המחיר היקר בארץ של המסכים הללו יש 720i זה אומר 1366X720 וכל כרטיס מסך ב800שח יריץ לך משחקים על מקסימום ויבטיח לך הנאה מושלמת מהטלוויזיה הזאת.

אפשר לחבר את המחשב למסך באמצעות הHDMI כדי להריץ משחקים או שזה רק להעברת וידאו

פורסם

קשה ליראות עם מצלמה איכות אמיתית אבל אצלי המסך הראשי הואLCD 32 אינצ' ורואים במשחקים מצוייןןןןןןןןןןןןןן ליידו 19 LCDאינצ' וליידו מקרן 84 אינצ' והכל מפורט בדיוק כמו במסך רגיל!!! קבל תמונות לא הצחלתי לתפוש איכות אני לא יודע להישתמש במצלמה כל כך ניסיתי כמה פעמים יצא מרוח...צריך לדעת איך לצלם כדי שתיראה בבירור איך רואים אבל מנסיון רואים מצויין ומפורט מאוד מאוד!!!!!!!!!!!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

וואי רואים בן זונה , מה זה המשחק הזה ?

בן דוד שלי משחק על 37 אינץ עם 5200 ביחס של 4:3 חחח אבל עדיין בן זונה לראות ככה את CALL OF DUTY 2 פשש פצץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים