עבור לתוכן

המלצה לקנית רמקולים....

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת קולנוע ביתית מגבר yamaha רמקולים וסב של dome ........ואני מרגיש שהיא לא מספיקה לי ואני רוצה לימכור אותה וליקנות רמקולים למחשב חזקים.... אני מחפש רמקולים שיהיהו חזקים רצח וסב מושגע שירעיד תבית וחשבתי על

Logitech z-5400 האם הרמקולים האלו טובים ושווה ליקנות אותם במחיר סביבות 1700 שקל....?

פורסם

הם נחמדים, אבל משום מה לא שמתי לב שהלוג'יטק חזקים במיוחד (יותר ממערכות אחרות)... אני מציע לך לנסות גם כמה מערכות של קריאייטיב בשביל ההשוואה...

בכול אופן, אין הרבה מבחר של מערכות 5.1 בתקציב הזה... סתכל בFAQ...

ואם איכות סאונד לא הכי חשובה לך, יש מערכות 7.1 שאומנם לא יתנו באס חזק יותר, אבל מיד והאי יהיו חזקים יותר...

פורסם
  • מחבר

מזתומרת מה הם לא חזקים ואין להם איכות ביכלל..?

וה...logitech-5500 האם הם איכותיים וחזקים?

פורסם

לא כתבתי שהם לא חזקים... הם חזקים, אבל לא יותר ממערכות אחרות (של קריאייטיב, לדוגמא...)

לפי הנתונים הטכניים (שלא אומרים הרבה...), הרמקולים האלה-

http://zap.co.il/model.asp?model_id=27531

אמורים להיות חזקים יותר, אבל אני לא יודע איך הם מבחינת איכות סאונד ביחס לZ5400...

הZ5500 אמורים להיות יותר חזקים מהZ5400, והם בטוח יותר איכותים, אבל אני מציע לך לשמוע את הקריאייטיב והלוג'יטק Z5400 לפני שאתה קונה, כי יכול להיות שלא תשמע הבדלים בבאיכות הסאונד בין המערכות, והעוצמה של הZ5400 תספיק... (בכול זאת, הם איזה 320 RMS...)

ומערכות 7.1 בתקציב הזה הן פחות איכותיות ממערכות ה5.1... הג'יגה וורקס של קריאייטיב (550 אם אני לא טועה...) עולה בסביבות ה3000 ש"ח, והיא אולי קצת יותר טובה מהלוג'יטק Z5500 (מבחינת איכות סאונד...)

פורסם
  • מחבר

אוקי אחי תודה רבה... יש לי 2500 שקל מה אני יכול לקנות בזה שיהיה חזק מאוד ואיכותי מאוד...?

אני חשבתי על ה z-5500 מפני שקראתי עליהם דברים טובים.... וגם שיש להם כניסה של כבל אופטי....

פורסם

רב הסיכויים שלא תמצא אותם במלאי...

תסתכל בלוח יד שניה של האתר,יש שמה בחור שמוחר עכשיו ב1.700,נראה לי מראשון לציון...

בעיקרון זה בין הרמקולים הטובים ב5.1 אבל אין סיכוי למצוא אותם בארץ....

פורסם

עוד לא חידשו את המלאי :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים