עבור לתוכן

אני מחפש מדפסת משולבת במחיר של עד 700 ש"ח (פקס לא נחוץ)

Featured Replies

פורסם

מה שאני מחפש במדפסת זה בעיקר עלות הפעלה זולה, כלומר חסכונית בדיו ובעלת מחיר מחסניות נמוך.

פורסם

קנון MP450 או HP 4183,

במקרה הזה הקנון יותר חסכונית.

פורסם

BROTHER DCP 130C

לא תצטער.

פורסם

אם יש 700 שקל למה לא לקנות משהו טוב יותר?

"לא תצטער".

פורסם
  • מחבר

מה המחירים מבחינת מחסניות של הדגמים שנתתם?

epson לא נחשבת בעלת מחסניות זולות יותר או שזו רק נחלת העבר?

פורסם

של הBROTHER המיכל דיו מספיק לי ל1000 עמודים. דיו תחליפי עולה 35שח בDMO. איך הוא הספיק לי ל 1000 עמודים ולא ל500 כמו שכתוב...? כי אני משתמש בINKSAVER.

ולא נראה לי שכדאי להשקיע יותר מ550 שח במדפסת.

אם יש 700 שקל למה לא לקנות משהו טוב יותר?

"לא תצטער".

מה יותר טוב? מדפיס יותר עמודים לדקה(20 זה לא מספיק?!) יותר חסכוני ויותר אמין ממש לא נראה לי.

פורסם

שוב ושוב ושוב זה לא חוכמה שהדיו יהיה זול השאלה לכמה דפים הוא מספיק,אני מוכן לשלם על מיכל גם 1000 שקל אם הוא יפסיק לי ל 10 אלף דפים,

שמדברים על כמויות דיו אף אחד לא מדבר על הדפסה בדראפט או Ink saver מדברים על איכות רגילה לכן במצב כזה הדיו של ברדר מספיק ל 500 דפים,

קנית דיו תחליפי? איבדת את האחריות על המכשיר,קח את זה בחשבון,

לגבי למה לקנות יותר יקר? יש כאלו שרוצים להתפנק ולא איכפת להם להוציא עוד 200 שקל ולקבל מסך LCD במכשיר ואיכות תמונה גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

אז בתור תשובה סופית?

איזה דגם מומלץ?

וכמובן שחשוב כמה הדפסות יש למחסנית.

פורסם

בתקציב שלך MP450

פורסם

שוב ושוב ושוב זה לא חוכמה שהדיו יהיה זול השאלה לכמה דפים הוא מספיק,אני מוכן לשלם על מיכל גם 1000 שקל אם הוא יפסיק לי ל 10 אלף דפים,

שמדברים על כמויות דיו אף אחד לא מדבר על הדפסה בדראפט או Ink saver מדברים על איכות רגילה לכן במצב כזה הדיו של ברדר מספיק ל 500 דפים,

קנית דיו תחליפי? איבדת את האחריות על המכשיר,קח את זה בחשבון,

לגבי למה לקנות יותר יקר? יש כאלו שרוצים להתפנק ולא איכפת להם להוציא עוד 200 שקל ולקבל מסך LCD במכשיר ואיכות תמונה גבוהה יותר.

עם INKSAVER אפשר לחסוך גם אם מדפיסים באיכות הכי גבוה 25% מבלי לרדת באיכות ההדפסה. אני אומר לך שהדפסתי כבל 700 עמודים(מעורבים, גם DRAFT וגם צבע מלא באיכות מקסימלית וגם שחור באיכות מקסימלית) ויש לי יותר מחצי מיכל.

בקשר לאחריות, עוד מעט נרמרת האחריות גם ככה. וכשאני קונה דיו ב DMO הם נותנים לי אחריות.

חוץ מזה, כולה צריך לנקות ראשים פעם במיכל. פשוט שופכים כוהל על הנייר ומדפיסים עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים