עבור לתוכן

למה אתם ממליצים פה כל הזמן על A7N8X DELUXE אם הוא עולה רק 50 שקל פחות מהצ'ינטק?

Featured Replies

פורסם

אני תכוון לצ'ינטק 7VJS ZENITH שבא עם סט קאבלים מעוגלים, עם פאנל קדמי עם מלא יציאות כולל USB וIEEE 1394 ויש בו צג טפרטורה וצג שמראה אם יש תקלה או משהו כזה.... והוא בא עם עוד מ-ל-א פיצ'רים... אז למה אף אחד לא מדבר עליו פה?

פורסם

איפה ראיתה את הצ'ינטק בפחות מאלף שקל????

או שהאסוס היה יקר???

האסוס עדיף בביצועים ובאוברקלוק!!

הפיצרים הנוספים שבאים עם הצ'ינטק הם לא נחוצים ברוב המקרים!!

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי (לפני מספר ימים) המחיר היה מעט יותר ממאה שקלים, אבל אם יש לוחות של צצינטק במחיר טוב... אז סבבה.

אכן הבאנדל של הציינטק מעט יותר מרשים (לטעמי אין בכבלים המעוגלים, ובצג , שאגב לא נראה משהו, בכדי שיהיה לו יתרון מהותי על האסוס).

אך עם זאת השאלה היא שאלת השם, לאסוס יש שם של חברה מצויינת (והיא אכן מצויינת) עם לוחות אם יציבים ואוברקלוקרים לא רעים בכלל, ולכן אנו ממליצים עליו.

זה שאנו ממליצים על האסוס לא אומר שהצ'יינטק פחות טוב, הציינטק עצמו הוא לוח לא רע כשלעצמו (ואפילו ממש טוב), אך מכיוון ששאלו את דעתנו על האסוס, ענינו את דעתנו על האסוס.

פורסם
  • מחבר

הצ'ינטק עולה 1030 והאסוס עולה 970 בסימפלטק.... אני קונה רק בסימפלטק בגלל השירות.... וקאבלים מעוגלים זה משהו שצריך...בעיקר לאוברקלוק ופאנל קדמי גם עוז מאוד..... והלוח הרבה יותר יפה מהלוח של ASUS..... אני לא עושה ש-ו-ם OC אז לא עדיף לי ללכת על הצ'ינטק???

פורסם

עדיף לך ללכת על הלידטק\אפוקס שעולים 400 שקל פחות.

פורסם
  • מחבר

למה לי לקנות רכיבים פחות טובים אם איש לי את הכסף לרכיבים ההרבה יותר טובים????

פורסם

ציינטק נחשבת לחברה חדשה בתחום (ודווקא מהבינוניות שבהן)

יש לוחות אם יותר טובים מהלוח הנ"ל במחירים יותר נמוכים (ה KT400 לדוגמה הוא עדיין צ'יפסט מצויין, ואף יותר טוב מהnforce2) ושל חברות יותר טובות כמו אפוקס ואביט.

פורסם

למה לי לקנות רכיבים פחות טובים אם איש לי את הכסף לרכיבים ההרבה יותר טובים????

למה? כי אם אתה קונה לוח שייתן לך את אותו הדבר מבחינתך ב400-500 שקל יותר אז אתה פשוט לא ידוע לנצל את הכסף, ה500ש קל האלה יכלו ללכת למערכת רמקולים, כרטיס מסך, עוד זיכרון- דברים שהיו מאפשרים לך לההנות פי כמה וכמה מהמחשב.

פורסם

הוא צודק כולם אותו דבר... אתה סתם נמשך לבאנדל הגועלי הזה... הוא לבד עולה לך איזה 300 שקל האסוס הרבה יותר טוב והצ'יינטק ברמה של הלחות היותר זולים לא חבל??? "צ'יינטק" חברה מגעילה לא חבל?

פורסם

בלי קשר לנושא, אבל שאלה לגבי הלוח

באתר PCHW כתוב שזה תומך ב PC3200 אבל לא כתוב שם 2700\2100. זה אומר שזה תומך רק בזכרונות של 3200 ?

ואם מישהו יוכל להסביר לי בכלל מה אומר 2700 או 3200 זה יהיה נחמד.

תודה :)

פורסם

הלוח של אסוס עדיף על הלוח של צ'יינטק ממספר סיבות:

1. צ'יינטק בחרו מסיבות עלומות מאוד לא להשתמש בליבה של כרטיס הקול המובנית בתוך הגשר הדרומי אלא הוסיפו צ'יפ חיצוני של C-Media שאיכותו פחותה בהרבה מזה המובנה בגשר הדרומי.

2. צ'יינטק בחרו שלא להפעיל את 2 ליבות כרטיסי הרשת המובנית בגשר הדרומי אלא הפעילו אחד בלבד, שוב מסיבות מאוד עלומות, כיוון שאין כאן עניין של מיצוב מול לוח יקר יותר.

3. הביצועים של הלוח של אסוס מעט יותר טובים מאלה של הלוח של צ'יינטק.

4. הLayout של הלוח של אסוס טוב יותר מזה של הצ'יינטק.

5. הלוחות של אסוס היו ידועים במשך הרבה שנים כלוחות יציבים, מהירים ואמינים בעוד שצ'יינטק הוא יצרן לא מוכר יחסית שלרוב ממצב את עצמו בשוק ה OEM.

6. הלוח של אסוס מעט יותר זול מהלוח של צ'יינטק.

אני חושב שזה פחות או יותר ממצה את הסיבות למה אנשים מעדיפים את הלוח של אסוס.

פורסם
  • מחבר

אב לאין לו פיצ'רים כמו של הצ'ינטק..... הפאנל הקדמי הזה ממש נוח וגם סט קאבלים מעוגלים לא מזיק ואם אני קונה לוח של אסוס עם פאנל קדמי ועם קאבלים מעוגלים אני מגיע לאיזה 1300 שקל.... למישהו יש דעה על ה7VJL2 DELUXE KT400 של צ'ינטק???

פורסם

שמע אם כל הכבוד לBUNDLE שך CHAINTECH עם כל השטויות הלא נחוצות האלה

הוא מבוסס על KT400 או KT333 שהם CHIPSET זולים של VIA שהרבה פחות יעילים בביצועים והOVERCLOCK מאשר הASUS עם ה CHIPSET של NFORCE 2...אז לפני שאתה מתפלא ומתרעם על מחירם של ASUS תבדוק מה שווה בביצועים יותר.

פורסם
  • מחבר

ואתה תבסס את האמרות שלך כי אם היית בודק היית רואה שהDELUXE הוא KT400...... פנדה טעו בחנות שלהם יש להם את הדגם הרגיל לא את הדלוקס....

פורסם

המממ... מה לבחור? ביצועים או כבלים עגולים? ... אני חושב שהתשובה נמצאת בגוף השאלה. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים