עבור לתוכן

צפוייה ירידת מחירים לX5?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות את הIAUDIO X5/L אבל המחיר די גבוה לטעמי, במיוחד לנגן בן קרוב לשנתיים... אפילו שהוא מעולה.

אז רציתי לדעת האם צפוייה ירידת מחירים ל X5/L בקרוב והאם הם מוציאים נגן המשך לX5?

פורסם

לגבי המחיר - כדור בדולח... כדור בדולח... שיט, איפה הכדור בדולח שלי (אני חושב שהבנתה אותי)

לגבי ההמשך - לא שידוע לי, אני משתמש מתחיל של COWON אבל אני מנסה להיות מעודכן חוץ מA3 ו Q5 אין שמועות על משהו חדש בדרך

פורסם

שקול גם לקחת M5 אם לא אכפת לך מוידאו/צבע. הוא עולה כ-900 ש"ח (ל-20 ג'יגה) ומריץ רוקבוקס כמו אחיו התאום.

פורסם
  • מחבר

תגיד, מבחינת איכות הסאונד הם זהים?

פורסם

M3 M5 וX5

הם בעיקרון אותו מכשיר אבל עם משודרג

M3 - בלי מסך

M5 - מסך מונו

X5 - מסך צבעוני

האם האיכות שונה. בעיקרון אני מאמין שהיא חייבת להיות מכיוון שלכל אחד לוח אחר

אבל אלו נגני COWON האיכות שלהם מעולה, ובחיים לא שמעתי מישהו עם נגן שלהם מתלונן על איכות הסאונד

פורסם
  • מחבר

אולי הDACים שונים...

'כל מקרה אני לא חושב באמת לקנות M5 כי אני רוצה ת'אופציה של הוידאו, עד כמה שהיא מוגבלת, וגם הצבע השחור השקסי הזה עושה לי את זה... :smile1:

מישהו יודע אם אפשר לדחוף לX5 סוללה בהספק יותר גדול, מבחינת גודל ותאימות חשמלית...? נגיד במקום 900MA שהבנתי שזאת הסוללה סטוק לשים 1800MA?

אה, ואם מישהו רוצה למכור לי את הX5/L שלו אז אני פתוח להצעות (ראו הודעה במדור יד שנייה)...

פורסם

X5 עם הספק יותר גדול = X5L

בעיקרון כן , אפשר ועושים את זה להמון מכשירים

הבעיה היא שבארץ יהיה קשה לך יותר למצוא מחליף

פורסם

מבחינת סאונד m5 ו-x5 זהים לחלוטין (מעבד, DAC, ...)

דגמי X5L ו-X5 60GB קצת יותר עבים ולכן מכילים מקום ל-HDD גדול יותר *או* סוללה נוספת.

בהנחה שאתה יודע להשתמש במברג ובמלחם אין בעיה להחליף סוללה (אם תמצא אחת טובה יותר).

וידאו ב-x5 מוגבל ל-15 FPS. לי זה כואב בעין אפילו בסרטים מצויירים.

פורסם
  • מחבר

lol... יש'ך כנראה ראייה בהבחנה גבוהה :)

אז איזה סוללה הכי מתאימה להחליף את המקורית?

לפי הת'ראד שקראתי בפורומים באייאודיופייל הם מצאו איזה סוללה של LG שמחזיקה די הרבה זמן אבל יש אותה רק באיביי... יש אולי איזה איזה משהו מקומי (אח שלי עובד באורנג' אז אולי הוא יכול להשיג לי)?

פורסם

אמרתי לך שזה סיוט מקומי

בנוסף לX5 יש פחות מקום מL

נסה באודיופיל בעיקרון הם ניסו הרבה

אבל אתה סה"כ צריך למצוא סוללה עם ההגדרות הנכונות

תראה מה יש לאח שלך להציע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים