עבור לתוכן

צריך המלצה לקנית מגבר וחיבורו ללוח של ASUS P5W DH

Featured Replies

פורסם

לא מזמן רכשתי את הלוח אם הנ"ל עם הכרטיס קול ALC882M של REALTEK

שיש לו HIGH DEFINTION AUDIO + עוד כמה דברים שמביאים אותו לרמת סאונד גבוהה, כמוכן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 7900 GS

והלוח עצמו בנוי ל HOME DIDGITAL

הכוונה לחבר את המחשב למערכת ולטלויזה וליצור סאונד וצפייה ברמה גבוהה, הייתי רוצה לשמוע פה מאנשים איזה מגבר כדאי לי לקנות (שמע כבר יש לי)

ואיך אני מנצל את המחשב להגיע לכל מה שהוא מציע לי ?

פורסם

תאמת אין לך סיבה ממש להתלהב מהכרטיס שיש לך כרגע,הוא לא ברמה ממש גבוה,למרות שכתוה לךHD AUDIO וכאלה דברים...ככה שלפני שאתה קונה מגבר הייתי ממליץ לך לחשוב על להחליף את הכ.מובנה למשהו יותר רציני.

פורסם

אני חולק על מה שנרשם מעליי :

אם גם ככה יהיה לך מגבר, תחבר אותו בחיבור דיגיטלי - ואז אין שום הבדל ממשי בין הכרטיס המובנה שאצלך לבין כרטיס חדש במחיר ממוצע !

אני ממליץ לך לקנות פשוט מגבר\רסיבר, לחבר אותו ליציאה דיגיטלית של הכרטיס המובנה ואתה מסודר, באיכות גבוהה ביותר. כי בחיבור דיגיטלי לכרטיס קול אין ממש תפקיד, סה"כ עובר אות דיגיטלי לרסיבר שהוא ממיר את האות לאנלוגי - למוזיקה.

לירן

פורסם
  • מחבר

לירן אני סבורר ובטוח שאתה צודק אך מה אומרים המושגים כגון: HIGH DEFINTION AUDIO ו s/pdif ?

פורסם

S/PDIF - זה מה שהתכוונתי אליו, חיבור דיגיטלי בין המחשב לרסיבר, שאותו יש גם על המובנה.

HD Audio - יכולת להעביר סאונד באיכות גבוהה, זה קיים גם בכמעט כל כרטיס מובנה היום. (בכל מקרה, למוזיקה, כמעט כל קובץ מקור, אפילו דיסק מקורי אינו מנצל את המקסימום פה, לא ניכנס כאן לפרטים שלא שאלת עליהם, תוכל לקרוא קצת בנושא באינטרנט אם זה מעניין אותך).

לירן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים