פורסם 2007 באפריל 2718 שנים בתשובה לשאלתך, אורוורה 570.אם זה Zero או 570 אני כבר לא כל-כך יודע.. אני אישית יותר אוהב את 570 אבל ייתכן וZero יותר טוב ממנו.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים לך על ה - ZERO.אני מעדיף את ה - LEXA על פני ה - 3D/570 AURORA (שגם ככה אין ביניהם יותר מדי הבדלים ובוודאי לא כאלה שמצדיקים תוספת של 160 ש"ח ליקר יותר).
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אין הרבה ביקורות שמשוות מארזים.יש סקירות של כל מארז לחוד בד"כ, ולפי היתרונות והחסרות של המארזים בביקורות אפשר לנסות ולקבוע מי מהמארזים עדיף.
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אין הרבה ביקורות שמשוות מארזים. יש סקירות של כל מארז לחוד בד"כ, ולפי היתרונות והחסרות של המארזים בביקורות אפשר לנסות ולקבוע מי מהמארזים עדיף. ^^ מחזק ועוד איך מחזק.. זה די מצער שאין השוואת בין מארזים.. אני צריך לקחת מארז אחד מאתר אחד ומארז אחר מאתר שונה.. הסקירה היא קצת אחרת בכול אחד מהאתרים וזה מעצבן .
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים קראתי כמה סקירות של מארזי NZXT עכשיו - רבים טוענים שה-NZXT ZERO/LEXA שקטים, אבל אין השוואה אמיתית למלך הבלתי מעורער בקטגוריה - ה-P180. אישית קשה לי להאמין שמארזים הכוללים כל כך הרבה מאווררים, ללא כל חומרי "השתקה" ונתיב רעש פתוח מהמעבד/כ.מסך דרך מאווררי הצד והחוצה - יהיו שקטים ברמה של ה-P180. פשוט מבחינה פיזית הנתונים שלהם פחות מוצלחים בכל הקשור לשקט.נצטרך כנראה לחכות לביקורת רצינית מ-SPCR. אם למישהו יש מארז NZXT עם מפרט דומה לשלי, אשמח לבחון אותו 1 מול 1 עם ה-P180 שלי ;D
פורסם 2007 באפריל 2718 שנים אני לא חושב שהם באו להתחרות ב-P180/182 מבחינת השקט,אבל כך גם רוב המארזים.יש שקט (כמו ה-zero /lexa) ויש שקט בצורה יוצאת דופן (P180/182)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.