עבור לתוכן

איזה מארז עדיף את GIGABYTE 3D AURORA 570 הוא את ?NZXT LEXA

Featured Replies

פורסם

??. שתהים מי iqpc

פורסם

בתשובה לשאלתך, אורוורה 570.

אם זה Zero או 570 אני כבר לא כל-כך יודע.. אני אישית יותר אוהב את 570 אבל ייתכן וZero יותר טוב ממנו.

פורסם

לך על ה - ZERO.

אני מעדיף את ה - LEXA על פני ה - 3D/570 AURORA (שגם ככה אין ביניהם יותר מדי הבדלים ובוודאי לא כאלה שמצדיקים תוספת של 160 ש"ח ליקר יותר).

פורסם

zero הרבה רועש מ lexa, לא?

יש לו 8 מאווררים לעומת 4 ב lexa

פורסם

לא, שניהם שקטים מאד.

פורסם

דניס - ראית ביקורות שמשוות בין המארזים של NZXT ל-P180 למשל?

פורסם

אין הרבה ביקורות שמשוות מארזים.

יש סקירות של כל מארז לחוד בד"כ, ולפי היתרונות והחסרות של המארזים בביקורות אפשר לנסות ולקבוע מי מהמארזים עדיף.

פורסם

אין הרבה ביקורות שמשוות מארזים.

יש סקירות של כל מארז לחוד בד"כ, ולפי היתרונות והחסרות של המארזים בביקורות אפשר לנסות ולקבוע מי מהמארזים עדיף.

^^

מחזק ועוד איך מחזק..

זה די מצער שאין השוואת בין מארזים.. אני צריך לקחת מארז אחד מאתר אחד ומארז אחר מאתר שונה.. הסקירה היא קצת אחרת בכול אחד מהאתרים וזה מעצבן :( .

פורסם

קראתי כמה סקירות של מארזי NZXT עכשיו - רבים טוענים שה-NZXT ZERO/LEXA שקטים, אבל אין השוואה אמיתית למלך הבלתי מעורער בקטגוריה - ה-P180. אישית קשה לי להאמין שמארזים הכוללים כל כך הרבה מאווררים, ללא כל חומרי "השתקה" ונתיב רעש פתוח מהמעבד/כ.מסך דרך מאווררי הצד והחוצה - יהיו שקטים ברמה של ה-P180. פשוט מבחינה פיזית הנתונים שלהם פחות מוצלחים בכל הקשור לשקט.

נצטרך כנראה לחכות לביקורת רצינית מ-SPCR. אם למישהו יש מארז NZXT עם מפרט דומה לשלי, אשמח לבחון אותו 1 מול 1 עם ה-P180 שלי ;D

פורסם

אני לא חושב שהם באו להתחרות ב-P180/182 מבחינת השקט,אבל כך גם רוב המארזים.

יש שקט (כמו ה-zero /lexa) ויש שקט בצורה יוצאת דופן (P180/182)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים