עבור לתוכן

לוח INTEL DP965LT, איך הוא?

Featured Replies

פורסם

היי,

חשבתי לקנות את ה DS3,

אבל מציעים לי בחנות את הלוח .DP965LT

רציתי לשאול איך הוא בהשוואה ל DS3?

פורסם

לך על ה-DS3

פורסם
  • מחבר

תארתי לעצמי שה DS3 טוב יותר.

אבל אני רוצה בכל זאת דעה איך ה DP965LT?

פורסם

לדעתי של אינטל הרבה יותר טוב. הרבה יותר אמין וכל חודש מערך יוצאים עדכוני קשחה לביוס.

הלוח לוקח שת הDS3 בהכל. הבעיה היא שהוא לא תומך OC. אך הוא תומך מרובעי ליבה.

פורסם
  • מחבר

וה DS3 לא תומך במרובעי ליבה?

פורסם

בטווח מחיר של הDS3 נכנס האינטל WESTCHESTER - 965WH , יש לו יציאת אודיו אופטית, 8 ערוצים, FIREWIRE, 6 SATA II , אבל גם כ. מסך משולב (לא ממש משנה כי אי אפשר לעשות OC עם הלוח הזה). הלוחות של אינטל מאוד מאוד אמינים אך הDS3 גרסא 3.3 לא נופל ממנו. יש לו יכולות OC מעולות, כ. קול משולב בעל 8 ערוצים ויציאה אופטית, ללא כ. מסך משולב (בהתחשב שמדובר ב965P-DS3 ולא ב965G-DS3) וללא FIREWIRE אך תמיכה עתידית בתדר FSB של 1333 (מעבדי הדור הבא).

פורסם
  • מחבר

אחלה, אם ככה נראה לי שעדיף את ה DS3.

תודה רבה

פורסם

בטווח מחיר של הDS3 נכנס האינטל WESTCHESTER - 965WH , יש לו יציאת אודיו אופטית, 8 ערוצים, FIREWIRE, 6 SATA II , אבל גם כ. מסך משולב (לא ממש משנה כי אי אפשר לעשות OC עם הלוח הזה). הלוחות של אינטל מאוד מאוד אמינים אך הDS3 גרסא 3.3 לא נופל ממנו. יש לו יכולות OC מעולות, כ. קול משולב בעל 8 ערוצים ויציאה אופטית, ללא כ. מסך משולב (בהתחשב שמדובר ב965P-DS3 ולא ב965G-DS3) וללא FIREWIRE אך תמיכה עתידית בתדר FSB של 1333 (מעבדי הדור הבא).

השאלה אם מעבדי הדור הבא יהיו עם אותו סוקט..

פורסם

http://hwzone.co.il/news/1175624983/20261/

בעלי אותו סוקט כן...אבל לצערנו לא יעשו שימוש באותם ערכות שבבים...

נו אז זה חרטה ה1333 הזה אם לא תהיה אפשרות להשתמש בזה

פורסם

לא ממש...הכוונה היא למעבדים עם ליבת ה-Penryn שצפוים לצאת בקרוב... ;D

אני מציע לך לקרוא את כל הכתבה..

ולהבין שאינטל לא הולכת לשבת בחיבוק ידיים בכל הנוגע למעבדים וארכיטקטורה...

פורסם

קראתי את הכתבה לפני שכתבתי תגובה אבל אולי אני לא מבין משהו..

אם אני קונה את ה DS3 של GB שתומך ב1333M אני אוכל בעתיד להחליף מעבד למעבד עם ליבת ה-Penryn ?

פורסם

כן..אני דיברתי על המעבדים עם ליבת ה-Nehalem...

פורסם

האם למעבד 965WH יש יציאת HDMI ו DVI ?

פורסם

לא וגם לDS3 אין

לASUS M2A-VM HDMI יש DSUB, DVI ןHDMI משולבים בלוח (ערכת שבבים של AMD-ATI הנקראת 690G, מאיץ X1250 משולב, למעבדי AMD בתושבת AM2).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים