עבור לתוכן

מערכת קירור מים...עזרה?

Featured Replies

פורסם

טוב אני בשלבים אחרונים של בניית קירור מים ויש לי כמה שאלות

קודם כל: מסתבר שאני לא מוצא את אחת מפלאטות הH שקיבלתי עם הבלוק קירור של TT...האם יש מקום שאני אוכל להשיג (האם למישו מהפורום יש וירצה למכור?)? מעבדות כלשהן שנראה לכם שיש להם כאלה שנשארים מהרכבות שלא צריך? כי הברירה השניה היא לקנות בלוק חדש=\ ולא כזה מתחשק לי להוציא 300 שקל עכשיו.

דבר שני...אני בונה בעצמי מיכל. מצאתי מקום שמוכר פרספקס ואני חושב שהם יכולים גם לעשות לי אותו "בצורות" כלומר אני אבקש מהם מיכל במימדים מסויימים בלי גג (יענו קוביה)...חשבתי לשים את המיכל ב5.25 drive bays. יש לי 3 פנויים.מה שחשבתי זה לשים משני הצדדים "מסילות" מפרספקס, המארז שלי (אורורה 3D), שיטת תפיסת הכוננים היא בלחץ ככה שאני אדביק את שתי המסילות ואז המיכל יהיה כאילו סידירום רק שתופס 3 מפרצים. הבעיה מתחילה עם הגג. קודם כל יש לי משאבה טבולה ואני צריך איכשהו להוציא את החוט שלה מהמיכל. שנית הגג. איך אני עושה את הגג גם אטום למים וגם שאני אוכל להכניס ולהוציא ממנו את המשאבה במקרה הצורך(לא בא לי להמיס את הפרספקס או לחליפין לשים סיליקון כל פעם שאני אצטרך להתעסק עם המשאבה.

שאלה שניה בנוגע למיכל היא: אם אני קודח חורים בקוטר של הצינור שלי ואני רוצה להשחיל את הצינור. מה צורת הבידוד הטובה? האם לשים מסביב גומי U הולך? או שאני חייב לאטום בסיליקון? שוב, אני דיי רוצה מערכת גמישה ככה שאם אני רוצה למשל להכניס צינור אחר אני לא אצטרך להתעסק עם איטום מחדש. יש חיה כזו או שנדונתי למערכת לא גמישה?

דבר נוסף: אשמח אם למישו יש לינק להוראות הרכבה של ריליי למשאבה

תודה לעוזרים:)

פורסם

בקשר לכניסה והיציאה ....

אתה קודח חור במיכל בכניסה וביציאה ומבריג פיטנגים .....

פורסם
  • מחבר

פיטנגים? הא?

פורסם

פיטנגים? הא?

חיבורים לצנרת

פורסם
  • מחבר

חיבורים לצנרת

הבנתי את זה לבד לא הבנתי אבל איך זה נראה מה מיוחד בזה ואיפה אני משיג דבר כזה אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד

פורסם

בארץ זה סיוט למצוא אותם בדיוק למחשבים וכו'...

נסה חנויות לכלי גינון וכו'...

image.php?type=D&id=103

image.php?type=D&id=98

פורסם
  • מחבר

בארץ זה סיוט למצוא אותם בדיוק למחשבים וכו'...

נסה חנויות לכלי גינון וכו'...

image.php?type=D&id=103

image.php?type=D&id=98

קוראים לזה פיטנגים? חח:)

אוקי...אני יודע איפה לקנות כאלה (קניתי כזה למשאבה) השאלה הגדולה...

איך אני מבריג לפרספקס? איזה חור לקדוח? והאם אני רק מבריג לפרספקס? לא צריך לאטום בצורה כלשהי? אם כן איך? סיליקון?

חוץ מזה, אולי יש לך רעיון לגג למיכל מים? שאני אוכל להכניס ולהוציא את המשאבה? אמרו לי שכדאי לי לחשוב על גומי השאלה היא איך ואיזה גומי אני צריך לקנות בשביל שיתאים? לקנות U ואז לשים על הקצוות של המיכל (ואז לסדר שיהיה ציר שיפתח ויסגור את זה...

פורסם

אז ככה בקשר לפיטנגים אחי אידילי זה יהיה לקדוח חור קטן במילמטר מהחור של ההברגה של הפיטינג ללפף על ההבגה שלו טפלון "טפלון אנסטלצייה "

בנוגע למיכל לעשות בקדח הברגה עם מברז לפי הצעד של ההברגה למשל M10 שזה 10 מ"מ

ולהבריג את הפיטינג למיכל !

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אז ככה בקשר לפיטנגים אחי אידילי זה יהיה לקדוח חור קטן במילמטר מהחור של ההברגה של הפיטינג ללפף על ההבגה שלו טפלון "טפלון אנסטלצייה "

בנוגע למיכל לעשות בקדח הברגה עם מברז לפי הצעד של ההברגה למשל M10 שזה 10 מ"מ

ולהבריג את הפיטינג למיכל !

בהצלחה !

ממש תודה:) אם אני בא לחנות ואומר שאני צריך "טפלון אינסטלציה" יבינו מה אני רוצה?

ובנוגע למיכל לא הבנתי...מה זה מברז?P: ומה זה צעד של ההברגה? לא ממש הבנתי...

פורסם

תגיד לו שאתה רוצה טפלון עולה 2 שקל לחפיסה .....

הוא יבין אותך לבן עם מכסה כחול ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים