פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1214.htmאת המאורר הזה אני יוכל לשים?80*80*25ומה זה ה-25 וה-32 שכתבת מקודם? זה העומק נכון?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים זה קצת בעיה לתפוס מאורר עם רגיל אבל זה אפשריאל תשים את המאורר הזה!!הוא בא עם חיישן צמוד עליו והוא מיועד להיות מאורר למארז לא למעבדתקח את ה-TT smart fan 2
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים מחבר אבל ה- A1214 הרבה יותר טוב...גם פחות מרעיש במהירויות גדולות גם יותר מהיררוח יותר חזקה...וזה בדיוק אותו גודלאז למה אי אפשר?
פורסם 2003 בינואר 1922 שנים זה לא שאי אפשרזה פשוט לא מומלץה-smart fan (השחור זה שאתה רוצה לקנות) עובד על חיישן טמפרטורה שצמוד למאוררכשהאויר במארז הוא 25 מעלות הוא בקושי זז (במצב הזה יכול להיות שהמעבד מאד מאד חם)עדיף מאורר שלא תלוי בטמפרטורה או מאורר שיש לו חיישן טמפרטורה חיצוני שאתה יכול להצמיד למעבדדרך אגב אין לו יותר דחיפת אויר והא פחות מהירסתם נתוניםsmart fan 1במקסימום 53CFM 39dBsmart fan 2במקסימום75CFM 48dBהמהירות סיבוב ממש לא חשוב מה שחשוב זה כמה CFM הוא עושהבמאורר השני אתה יכול לקבוע בדיוק את המהירות סיבוב ככה שאתה יכול להתאים אותו בדיוק לרמת רעש שאתה רוצהאני לא מבין למה אתה רוצה את הראשון עדיין...
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים מחבר צודקאוקיי אז אני קונה אתה-SLK-800ואת ה- SMART CASE FAN 2ואיפה בדיוק אני צריך לשים את חיישן הטמפ'?
פורסם 2003 בינואר 2022 שנים ב-smart fan 2יש לך כמה אשרויותאו להפעיל אותו עם חיישן חום שאתה שם מתחת למעבד או להפעיל אותו תמיד על עוצמה מלאה (מאד לא מומלץ רועש בטירוף) או לקבוע בדיוק את המהירות שלואני ממליץ לך את האפשרות השלישית שאתה יכול לקבוע בדיוק באיזה מהירות הוא יסתובב עם פוטנציומטר שמגיע איתו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.