פורסם 2007 באפריל 2518 שנים שלום לכולם!קניתי לפני כ8 חודשים מחשב אינטל קונרו E6300 .ספק REAL 500W אלומיניום PFC+2FANלוח אם MSI P965 NEO F7.1 GLANזיכרון GOLD 1 G 667 OCZכרגע אני לא מרגיש עומס על המחשב אבל אני ממש רוצה להתקין את הויסטה והבנתי שהיא מערכת הפעלה שזוללת זכרוןאז חשבתי לקנות עוד ג'יגה של זיכרון מאותו הסוג..-אז כמה שאלות:האם שווה לי לקנות עכשיו את הזכרונות המדוברים או שצפויה איזו ירידה במחירים?מאיפה שווה לי לקנות,יש המלצות?האם כדאי את אותו הסוג?שאלה שלא כל כך קשורה לפורום ועל כך אני מתנצל מראש:האם כדאי בכלל להתקין את הויסטה היעוד העיקרי זה משחקים ושירים?תודה לכל העונים!
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים 1. מחירי הזיכרונות בירידה תמידית...ככה שהמחירים לא בשמים...2. לא חסר חנויות....תבדוק באיזור המגורים שלך..או מהחנות שקנית את המחשב שלך..3. רצוי שיהיו אותו התדר ותיזמונים...אותה חברה לא מחייב..4. הויסטה (לדעתי ולדעת רבים) עדיין לה הכי "בשלה" אני אישית הייתי ממליץ לך...לא למהר לשדרג..
פורסם 2007 באפריל 3018 שנים נשבר כבר הXXX ממיקרוסופט האלה...אם מוציאים כבר מערכת הפעלה חדשה ו"משופרת" אז שתתמוך בכל הדרייברים כמו שצריך, למה אנחנו ה'גימרים' צריכים לסבול?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.