עבור לתוכן

מעוניין בהמלצות לרסיבר & רמקולים 5.1 BUILT IN.

Featured Replies

פורסם

התקציב הינו: 2500 ש"ח.. רסיבר סביר & רמקולים 5.1... אני מבין שזו קצת בעיה.. בדקתי את כל ה DVD&RECIEVER&SPEAKERS.. והבנתי שיש איתם קצת בעיות.. חלק ב-AUX מקבלים רק 2.1 ולא 5.1 ועוד.. כעיקרון אני צריך המלצה והשימוש שלי יהיה כולו ב-AUX.. אני צריך גם למחשב וגם לטלויזיה את אותה סאונד סיסטם. תודה רבה לעוזרים ולתומכים!!

פורסם

אחי אם אתה מעוניין אני מוכר מערכת קולנוע ביתית עם מגבר yamaha ורמקולים של dome כולל סב משהו קטלני ב2500 אם אתה מעוניין ורציני תקשר אלי

0524739688- סטס

פורסם
  • מחבר

לא תודה חבוב.. אני אקנה יד שניה. בכל מקרה אני יודע שאין תגובות כי אני יוזר חדש ולא נעים ישר לבקש בלי לתרום או אפילו להציג את שמי :) כך שמצטער כיוון שאין ביכולתי לתרום כרגע. תודה רבה ואמשיך להמתין..

פורסם

תשמע אני לא חושב שאנשים לא עונים לך בגלל שאתה משתמש חדש, ואתה תמיד מוזמן לבקש עזרה בשביל זה האתר הזה קיים.

בכל מקרה, ב2500 להביא גם רסיבר וגם מערכת 5.1 זה אתגר לא פשוט....אני ממליץ לך לקנות רסיבר של ימהה או קנווד בסביבות 1200-1300 ש"ח (תחפש בזאפ יש כמה דגמים סבירים במחירים האלה)....ובקשר לרמקולים, אך ורק יד שנייה עם התקציב שנשאר לך, או שתמצא משהו מתצוגה או עודפים במחיר מוזל מאוד.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אם אתה רוצה להשתמש ב aux אז למה ללכת על מערכת 5.1?

או שלא הבנתי אותך נכון?

פורסם
  • מחבר

הבנת אותי נכון.

אני רוצה להשתמש ב-AUX, כביכול אותה מערכת גם למחשב וגם לטלויזיה.. לא שמעתי על פתרון אחר חוץ ממגבר,רסיבר.

וכן זוהי באמת בעיה אך אין לי עוד תקציב ואני חייב מערכת סבירה למחשב & טלויזיה. מה עושים בנידון ?

עוד שאלה על הדרך - במקרה ואקנה רסיבר & 5.1 רמקולים - ארצה לחבר למחשב.. אך אוכל לבדוק עם הכרטיס קול תומך 5.1 ? יש לי כרטיס קול מסריח של INTEL ואין שום אפשרות לבדוק האם הוא תומך, עשיתי כמעט כל פתרון אפשרי ואפילו באתר שלהם לא רשום כלום. =>SigmaTel Audio

עריכה 2 - אני אוכל להשיג מחיר טוב לרסיבר הנ"ל.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465166

סביבות ה,1500 ש"ח. חברה איכותית והמכשיר נראה סביר.. ככה שנשאר אלף שקל לקניית 5.1.. אפשר לקנות משהו סביר במחיר הזה?

פורסם

aux - מוזיקה - סטריאו - אין סיבה לקנות 5.1...

אלא אם אתה מתכוון לראות סרטים במערכת ורוצה סאונד היקפי.

הכרטיס קול הוא on board? אם כן תחפש בגוגל את הדגם.

אם אתה מחפש רסיבר שיתמקד במוזיקה אל תתקרב לפיוניר, לפחות לא לפני שתשמע אותם ורסיברים מתחרים.

לגבי הרמקולים אפשר למצוא זוג מדפיים חמודים ביד שניה במידה והחדר שלך בגודל המתאים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תודה לך, אני מעוניין אבל לסראונד, למרות שהחדר קטן אני רוצה סראונד - 5 רמקולים מינימום. וישנם קשרים בפיוניר לכן אני מעדיף לקנות מהם, אני לא צריך 100% איכות.. צריך רסיבר שיעבוד טוב, יתן לי להשתמש באותם ספיקרים גם למחשב וגם לטלויזיה ושהאיכות תיהיה טובה... זהו סך הכל חדר ולא אולפן הקלטות או קולנוע מטורף :) תודה רבה לכם!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים