פורסם 2007 באפריל 2518 שנים בניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, התקנתי את הווינדוס והכל היה בסדר עד שהווינדוס עודכן אוטומטית מהאינטרנטבכל התיקונים האחרונים (הווינדוס שלי הוא SP2)המחשב עבר אתחול לאחר העדכון, ואז התחילה הבעיה המעצבנת.לאחר שהווינדוס עולה יש חוסר תגובה ממנו למשך כ2 דקות ואז הכל מסתדר חזרה. (מאוד מעצבן)חשבתי שיש בעיה בהתקנה ושוב התקנתי את הווינדוס מחדש, ולאחר העדכון שוב חזרה לי הבעיה של חוסר התגובה מהווינדוס למשך כ2 דקות, ואז שוב הכל חוזר למצב תקין.מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יש למישהו איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזאת?המפרט של המחשב בצד שמאל במפרט המחשב שלי.תודה מראש.
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים מחבר המחשב נקי מרוגלות ווירוסים, נבדק מספר פעמים עם מספר תוכנות.סגרתי את כל מה שאפשר לסגור באתחול של המחשב והבעיה לא נפתרה ???אני מזכיר שוב שהבעיה מתחילה לאחר הורדת העדכונים של הווינדוס והתקנתם במחשב. (נעשו כבר מספר פרמוטים)יש עוד רעיונות? אולי איזה צילום מסך יעזור, רק תגידו...
פורסם 2007 באפריל 2518 שנים כן ...זה יעזור אבל בעליה של הוינדוס תצמצם מהעליה מה שאתה לא רוצה שיעלה עם הוינדוס לא צריך ...
פורסם 2007 באפריל 2618 שנים תבדוק שכל הדריברים שלך מעודכנים, ואם יש לך הגנה אוטומטית של אנטי וירוס אולי היא גורמת לזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.